Haberler

Game Of Thrones'un Sansa'sı Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Karıştırdı

Final sezonu milyonlar tarafından beklenen dizi Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu.

Yayınlandığı final sezonu bölümüyle milyonları uykusuz bırakan Game of Thrones'un Sansa Stark'ı hayranlarını korkuttu.

HAYRANLARI ÖLDÜ SANDI

'Game of Thrones' hayranları, dizide 'Sansa Stark' karakterine hayat veren Sophie Turner, setten bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun molada uyurken görüldüğü fotoğrafla sosyal medyada karşılaşanlar, ilk etapta 'Sansa'nın dizide öldüğünü düşündü.

Game Of Thrones'un Sansa'sı Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Karıştırdı

"UYUDUĞUM FOTOĞRAF"

Sophie Turner, 2 milyona yakın beğini ve binlerce yorum alan paylaşımına, "Game of Thrones onuruna. İşte sette uyuduğum bir fotoğraf" notunu yazdı.

Game Of Thrones'un Sansa'sı Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Sosyal Medya Instagram Haberler

500

Yorumlar (16)

xoxx:

sanırım bu diziyi bir tek ben seyretmiyorum, acaba ne kaçırıyorum

16
1
yanıtYanıtla
xoxx:

@bdb flash tv dizileri, preson break ve supernatural dan sonra hiçbir dizi sarmadı, sonrasında da bu dizi başladı sanırım. izlenilesi bir dizi olduğunu biliyorum.

yanıt0
yanıt0
DİLEK:

KAÇIRDIĞIN ÖNEMLİ BİŞEY YOK EMİN OL ;)

yanıt4
yanıt0
ÇOK KAÇIRIYORSUN:

İzlmeyeyi geçtik zaten o heyecanı zevki falan çok ayrı dizinin ve bütün dünya izliyor. Bütün dünyanın izlediği diziyi herkesle birlikte bekliyip ve tabi en güzel taraflarından teori üretip insanlarla fikir alışverişi yapıp iletişimde sağlamış olmak çok iyi oluyor. Zaten bu kadar uğraşılmış muhteşem düşünülmüş ve para harcanıp kaliteleşmiş diziyi izlememek suç bence :) Usta yazarlar tarafından yazılmış diziye işlenmiştir. Dizide koca bir evren oluşturulmuş muhteşem işlenmiş öğrendikçe şaşırıyorsun

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

bunlar lüzumsuz canlı türleridir;(

5
5
yanıtYanıtla
asdastqwqwt:

sen mi lüzumlu canlı türüsün dürbünlü

yanıt0
yanıt1
farketmez ki:

Dizide ölsen de diriltiyorlar. Senaristler ne uydurduysa onu izliyorsun.

7
3
yanıtYanıtla
horsehead:

ne bekliyordun, gökten vahiyle senaryo mu inecek?

yanıt0
yanıt0
BOŞSUN:

Birincisi dizide o kadar ölmüş başroller var hiç tahmin bile edemeyeceğimiz herkes demiştir nasıl öldü falan diye yane ölen ölüyor dirilende diriliyor ve heyecan katıyor. İkincisi ise dizinin genel senaryosu kitaptan alıntıdır ona göre kurgulanır, izlediğimiz herşey usta yazarlar tarafından özenerek yazılmıştır bir anda verilen kararlar değil. Dizi izliyorsunuz ama boş hiç zevk almıyorsunuz hep eleştiriyorsunuz hep eleştiriyorsunuz. Ülkeninde baş sorunu bu ağzı olan konuşuyor izleyin be kardeşim

yanıt1
yanıt0
ÇAPKIN KIZ ASLI:

GECELERİ YORULUYORSA YATAK ODASINDA, SET ARASINDA UYUMASI NORMAL. HALİYLE GÜZEL HATUN BAYILDIM.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title