Haberler

Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde uludu; espriler havada uçuşuyor

Güncelleme:

Fahriye Evcen'in rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde uluduğu sahne sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede çok sayıda paylaşım alan video için "Ocak dışısın böyle uluma mı olur?" şeklinde yorumlar yapıldı.

TRT ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen'in kurtlarla iletişime geçmek için 'uluduğu' sahne sosyal medyada ti'ye alındı.

Dalga konusu haline gelen uluma sahnesi dizinin bile önüne geçti. Sosyal medyada Fahriye Evcen'in uluduğu sahneler kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı.

İşte bahsi geçen sahne için yapılan yorumlardan bazıları;

- Necla, Oğuz'u çağırıyor.

- Sevdiğim bey Ülkücüyüm demiştir.

- Leyla'nın yurtdışından getirdiği pahalı kıyafetleri gören Necla.

- Ocak dışısın böyle uluma mı olur?

- Fahriye Evcenin uluma videosu düştü önüme uyuyamıyorum.

- Herkesin içinde bir uluma aşkı varmış meğer.

- Ben Fahriye Evcen'in yerinde olsam ulumazdım. Sosyal medyada bir ömür dalga geçilecek malzeme sonuçta. Gerçi bir uluma kaç paradır acaba?

- Fahriye Evcen, Büyük Selçuklu dizisinde uluma marifetiyle kurtlara bir takım mesajlar iletti.

- Az önce gördüğüm Fahriye Evcen'in uluma sahnesi gerçek mi? değil deyin nolur.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (9)

Her kimse :

Bana da bölüm başı 130 bin verseler bırak ulumayı havlarım

250
25
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

umarım asiları tamdır

128
26
yanıtYanıtla
macun :

para insani şakırtır böyle... ama sözüm ona sanat için derler

124
16
yanıtYanıtla
Adem ertaş:

Ya bide nasıl olduğu değil yapıldığı yeter ki yapılsın burası Türk yurdu atalarimiz sagolsun

74
52
yanıtYanıtla
Haydar Kabacık:

Çekilin baş buuu geliyor

50
10
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Aldıgı ücretin yarattıgı heyecanla bu sesleri çıkarmıstır

19
5
yanıtYanıtla
water game:

para için yapmayacakları yok

11
3
yanıtYanıtla
Erdoğan uslu :

Benim duyduğum aauuu. Aaauuuu.. ambulans mi ne

11
1
yanıtYanıtla
Mesut Dursun:

Modern flaş tv dizileri

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title