Haberler

Eski Eş Tekindor ile Yeni Sevgili Bilginer Aynı Karede

Güncelleme:

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğullarının yönettiği tiyatro oyununun galası yapıldı. Oyunu sevgilisi Bilginer ile izleyen Zerrin Tekindor, geceden eski eşiyle ayrıldı.

Hira Tekindor'un yönetmenliğini üstlendiği "Köprüden Görünüş" adlı tiyatro oyununun galası, Kadıköy Oyun Atölyesi'nde yapıldı. Gece, birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Dünyaca ünlü ABD'li oyun yazarı Arthur Miller'ın "Köprüden Görünüş" (A View from the Bridge) adlı eserinden uyarlanan oyunun ilk gösterimi, Kadıköy Oyun Atölyesi'nde gerçekleşti.

GALAYA ÇOK SAYIDA ÜNLÜ KATILDI

Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğulları Hira Tekindor'un yönettiği, başrollerini Bülent İnal, Aslı Yılmaz ve Nazlı Bulum'un paylaştığı oyunun galasına çok sayıda ünlü isim katıldı.

GECEDEN ESKİ EŞİYLE AYRILDI

Oyunu sevgilisi Zerrin Tekindor'la izleyen Haluk Bilginer, gecenin sonunda soruları yanıtlarken "Arkadaşlar tiyatro daha çok olursa, ahlaksızlık daha az olur bu ülkede, unutmayın!" diye konuştu. Zerrin Tekindor, geceden eski eşi Çetin Tekindor'la ayrıldı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zerrin Tekindor Çetin Tekindor Haluk Bilginer Kadıköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

bahar:

helal olsun keske her ayrilan çift boyle modern olabilse kimse elestirmeye kalkmasın bunun genişlikle alakası yok siz alışmissin kadin cinayetlerini duymaya.

17
18
yanıtYanıtla
Noble Knight:

Adamlarda ne mide var arkadaş ya.

22
5
yanıtYanıtla
öztürk:

ya bunlarda haya edep gurur kalmamış. .

24
2
yanıtYanıtla
Türkmen alevisi:

Midesizliğinde bu kadarı olmaz,şerefli bir insan için cinayet meselesi olan bu durumu gayet rahat bir şekilde nasıl yaşıyorlar anlam veremiyorum,resmen alayım bu gece bende Kalsın yarın devam edersin Demiş arsızlar..

22
3
yanıtYanıtla
tahsin:

sen bu kafayla ancak makarna saticilari anlarsin bos ver kafani yorma!

yanıt0
yanıt0
Burak:

Reziller

19
5
yanıtYanıtla
BEYKOZLUMobil-IOS:

Ahlaksızlığın sebebi sizsiniz ne biçim insansınız sevgilinle gel eski eşinle git hepinize lanet olsun

20
3
yanıtYanıtla
Vatansever:

Ahh midem!

20
3
yanıtYanıtla
''''Mobil-ANDROID:

ne mide var arkadas ,zamaninda ben yasadim hayatimi sürdum al buyur birazda sen yaşa demek istiyo sizin neshebinize tukureyim

16
4
yanıtYanıtla
ağu:

GENİŞ AİLE

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title