Haberler

Eski Aşkına Şiir Yazdı

Manken ve Oyuncu Tuba Ünsal'ın Bir Dönem Aşk Yaşadığı ve Uğruna Kocasından Boşandığı Şarkıcı Yalın İçin Şiir Yazdığı Ortaya Çıktı.

MANKEN VE OYUNCU TUBA ÜNSAL'IN BİR DÖNEM AŞK YAŞADIĞI VE UĞRUNA KOCASINDAN BOŞANDIĞI ŞARKICI YALIN İÇİN ŞİİR YAZDIĞI ORTAYA ÇIKTI.

Ünsal, Bugün gazetesinin haberine göre, şairliği ile ilgili şöyle konuştu: 'Bazen şiir yazıyorum. Yazdığım şiirler gerçekten çok komik.

Yazdıklarıma şiir denirse Nazım Hikmet'e, Yılmaz Erdoğan'a büyük hakaret olur.' En büyük arzusunun bir gün şan eğitimi almak ve bir müzik aleti çalabilmek olduğunu da söyleyen Ünsal şöyle devam etti: 'Keşke eğitimini alsaydım da bir müzik aleti çalabilseydim.

Müzik ile uğraşmanın çok güzel olduğunu biliyorum. Belki ileride keyfe keder bir albüm bile yaparım. Geçen gün MTV Türkiye için bir programda şarkı söyledim ve büyük keyif aldım, kendimi şarkıcı gibi hissettim.'

İŞTE O ŞİİR

Sevgilim sensiz bir sebzeyim,

Sebzeden öte meyveyim

Renksizim kelek karpuz gibi sadeyim,

En Yalın hallerdeyim.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title