Haberler

Eşi vefat eden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüf! Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gerçek oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın yıllardır birlikte olduğu hayat arkadaşı Ahmet Serdal Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Özgü'nün bu kaybının ardından akıllara Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı rolü akla geldi.

Özgü Namal'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Ahmet Serdar Oral, dün akşam saatlerinde son yolculuğuna uğurlandı. Özgü Namal iki çocuğundan dolayı cenaze törenine katılamazken törene üzerinde "Biricik eşim ve babamız" yazılı çelenk gönderdi.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ SAHNE GERÇEK OLDU

Tv100'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteri ile aynı kaderi yaşadı. Namal, dizide sevgilisi Ali Candan'ı kaybetmiş ve Ahmet Serdar Oral gibi Kanlıca Mezarlığı'na defnetmişti.

Eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüfKurtlar Vadisi dizisindeki cenaze sahnesi...

4 yıl önce oyunculuğu bırakan Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla'da bir çiftlik evi kiralayarak hayatlarını orada sürdürme kararı almıştı.

Eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal'ın hayatındaki acı tesadüf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elif Eylül Özgü Namal Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

anlam veremiyorum:

iki cocugunun babasi, bir de sevgili esim gibi seyler yazilmis galiba celenk''e. durum böyle iken bir insan nasil olur da cenazeye katilmaz. bahanesi de ''cocuklarinin yanindaymis''. hic mi kimsesi yok bu insanin, bakicisi vs. . bu bir son görevdir. nasil bir toplum olduk, sacma sapan hareketler. aldirmaz tavirlar. zaten kendisini de hep soguk ve yeteneksiz buldum. nasil oldu da o kadar paralar kazandi anlayamiyorum.

26
24
yanıtYanıtla
XXX LÜTFEN SUS:

yav arkadaş belki dayanamamıştır ne kadar art niyetli bencil insanlarsınız siz ya belki ayakta duracak hali yoktur kadıncağızın insan olun biraz ya gayet yeteneki sempatik ve çok iyi bir oyuncuydu özgü namal saçma sapan yorumlar yazma buraya bir daha insanların günahına girme iftira atmam

yanıt3
yanıt0
Süleyman çakır:

Yok öyle değil kurtlar vadisi ali candan için ağlamıştı cenazeye gelseydi mecburen ağlayacaktı o zamanda ağlaması gelmicekti o sıralar rezil olurdu onun için gelmedi sonra insanlar demezmi sen dizi için ağladın ama eşin için hiç göz yaşların akmadı ??

yanıt0
yanıt0
davut akcanoğlu:

öncelikle kendisine sabırlar diliyorumçocukları travma yaşamasın diye bağrı yana yana katılamamıştır o cenazeye bunu anlamayacak kadar anlayışsız olanları ben de anlamıyorum

34
0
yanıtYanıtla
m has:

ne aptal bir haber. ne aptal bir benzetme. boş iş yapıyorsunuz.

23
1
yanıtYanıtla
Fergie:

Evet öyle aptalca benzetme olurmu hiç. Kadının eşi hayatını kaybetti. Bunlar hala dizidan bahsediyorlar. Ne saçma be.

yanıt9
yanıt1
Çok bilmiş:

Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm özgü hanım başınız sağolsun

21
1
yanıtYanıtla
zorkun zork:

bu kadının hayatından bize ne . . . . her yerde bu haberi veriyorlar. . .

11
8
yanıtYanıtla
Turist Ömer:

Allah rahmet eylesin

18
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Kadın eşini kaybetmiş . Habere bak. Insallah bu haberi yapanda aynı acıyla karşılaşır. Bu ne vicdansizlik ya. Yok filmdeki sahne gercek oldu pesssss ..

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title