Haberler

Erhan Çelikle Aşk Yaşadığı Konuşulan Hadise, İddialara Sert Çıktı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Erhan Çelik'le aşk yaşadığı konuşulan Hadise, sosyal medya hesabından iddialara sert çıktı. Hadise, "Haberler, bana ve tüm sevdiklerime yapılmış bir hakarettir" açıklamasını yaptı.

Son günlerde adı Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'le anılan şarkıcı Hadise'nin, Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'le aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından iddiaları sert bir dille yalanladı.

GÖNLÜNÜ ÜNLÜ SUNUCUYA KAPTIRDI

Uzun süredir aşk hayatında kimse olmayan Hadise'nin, gönlünü şarkıcı Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e kaptırdığı söylenmişti. Öyle ki çiftin gözlerden uzak bir şekilde İstinye'de bulunan bir sitede görüştüğü iddia edilmişti.

Erhan Çelikle Aşk Yaşadığı Konuşulan Hadise, İddialara Sert Çıktı

İDDİALARA SERT ÇIKTI

Güzel şarkıcı hakkında çıkan aşk iddialarını sert bir şekilde yalanladı. Hadise, " Son iki gündür hakkımda çıkan haberlerle ilgili olarak belirtmek isterim ki;

Her iki haber de sadece kamuoyunu lüzumsuz yere meşgul etmeyi amaçlayan gerçek dışı iddialardır. Arka arkaya çıkan bu haberlerin öznesi haline getirilmiş olmam bana ve tüm sevenlerime yapılmış bir saygısızlık ve hakarettir. Bir kadın olarak yaşadığım her ilişkinin arkasında durma gücüne sahibim ve bu bana her zaman gurur verdi. Şunu bilmenizi samimiyetle isterim ki; hayatıma girecek kişi tüm sevenlerimin de karşısına gururla çıkaracağım kişi olacaktır" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Erhan Çelikle Aşk Yaşadığı Konuşulan Hadise, İddialara Sert Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Sosyal Medya Erhan Çelik Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (31)

ref:

fakiri allah bile sevmiyor keşke benimde büzüğüm yerine bir yüzüğüm olsaydı zengin olurdum

2
17
yanıtYanıtla
......:

Ne malsın lan sen senin gibiler yaşıyor mu cidden

yanıt2
yanıt0
HASTASI:

REF - O BEYENMEDIGIN SEYIN BILE HASTALARI, MERAKLLILARI VAR . HEMDE COK KULANPARA VAR TÜRKIYEDE

yanıt2
yanıt0
sapik bunlar:

bu dinci lobinin tek derdi cinsellik galiba memlekette sapiklik almis basini gidiyor normal giysi giyen insanlara ciplak diyen zihniyetin icyüzünü görüyoruz

3
10
yanıtYanıtla
caykeyfi:

sanatinizla gündeme gelin oranizi buranizi acarak degil pis maluklar sizi

12
0
yanıtYanıtla
ŞİKE UZMANI FENER:

ERHAN''A HAYDOŞ DEMEK İSTEMİŞ SANKİ. . !

10
0
yanıtYanıtla
Hadise kurnazlık etme:

Ana habere çıkmak için yapmayacağı şey yok

9
1
yanıtYanıtla
milletaklı:

bu kadın çıplak poz vererek yaşı küçük erkekleri taciz etmektedir

10
0
yanıtYanıtla
OKAN:

BIRAKIN BÖYLE SAÇMA SAPAN HABERLERİ

7
2
yanıtYanıtla
GERÇEK MAGAZİNCİ:

GERÇEK MAGAZİNCİ: olarak bu haberin Yılın Gizli Aşkı Ortaya Çıktı! Hadise Gönlünü Erhan Çelik''e Kaptırdı uyduruk olduğunu daha önce yorumlarda söylemiştim bu kesinlikle uyduruk magazin haberi kesin net bilgidir. ve bu uyduruk masabaşı haberi yayanlar instangramda çokça uyduruk haberler yapıp sonradan hep yalan söyledikleri ortaya çıkan yeni türeyen birkaç magazin hesapları çamur at izi kalsın adımız duyulsun peşindeler.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title