Haberler

    YouTuber Enes Batur, yeni evine helikopter pisti yaptırdı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde yeni aşkı Ecenaz Üçer ile yakalanan sosyal medya fenomeni Enes Batur, bir süredir gündemden düşmüyor. Batur, son olarak yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırmasıyla adından söz ettirdi.

    Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka yelken açan sosyal medya fenomeni Enes Batur, Instagram hesabının hikayeler kısmından yaptığı yeni paylaşımla yine adından söz ettirmeyi başardı. Enes Batur, son olarak yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

    "GERİYE BİR HELİKOPTER ALMAK KALDI"

    Instagram hesabından pisti gösteren bir paylaşım yapan Batur, "Geriye bir helikopter almak kaldı" dedi. Batur'un bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

    YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

    YouTube'da yayınladığı videolarla tanınan Enes Batur, oyuncu Damla Aslanalp'ten ayrıldıktan sonra Ecenaz Üçer'le yeni bir aşka yelken açtı. Genç çift önceki gün Nişantaşı'ndaki City's AVM'den çıkarken görüntülendi. Enes Batur ve Ecenaz Üçer AVM'den, Batur'un geçen yıl 1.5 milyon liraya aldığı BMW i8 model arabasıyla ayrıldı.

    Enes Batur yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Enes Batur Instagram Haberler

    500

    Yorumlar (130)

    Avni:

    kaç para vergi veriyorsun la.görgüsüzlükten tutuklansın.

    77
    2
    yanıtYanıtla
    Memleketim:

    Takip edip su tiplere para kazandiranlar ahmak.

    51
    4
    yanıtYanıtla
    birol:

    vatana millete 5 kuruş faydası olmayan bu tipler, vatani için devleti için can veren geceyi gündüze katip çalışanlar in hayal bile edemeyeceği hayatlar yaşıyor... ne yazık

    51
    2
    yanıtYanıtla
    ÖÖ:

    Hadi ordan her şeye algı operasyonu yapmayın herkes kendi emeği ile bir yerlere geliyor niye kıskanıyosun senin ve senin gibilerin insanlığa hiç bir faydası yok eminim sizin gibiler yeri gelir devleti dolandırırsınız örneklerini yaşadık zaten

    yanıt1
    yanıt13
    Öö ye cevap:

    Möö .

    yanıt3
    yanıt0
    Lacivert:

    ÖÖ sen tam bir embesilsin

    yanıt3
    yanıt0
    Adım:

    Öö geber

    yanıt2
    yanıt0
    Öte cevap:

    Ö öküz

    yanıt2
    yanıt1
    Leyla:

    Tanimiyordum. Kim bu şahıs dedim. Baktım 22 yaşında internet fenomeniymis. Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil!!!

    49
    3
    yanıtYanıtla
    Anka:

    bunun saçma videolarını izleyenler şimdi rahatlayabilir

    37
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title