Haberler

Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Sarnıç'tan bomba itiraf: Arkadaşım arabada tecavüz etmeye kalkıştı

Güncelleme:

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasında olan Yağmur Sarnıç dün akşam katıldığı programda, reşit olmadan önce bir arkadaşının kendisine arabada tecavüz etmeye kalkıştığını itiraf etti.

Günlerdir boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek istediği yönündeki iddialarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç, dün akşam Uçankuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programına konuk oldu.

"BELKİ BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Hayatıyla ilgili samimi itiraflar da bulunan Sarnıç "Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Hayır evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendini korumalı" dedi.

YAĞMUR, EMRE'Yİ ÖLDÜRTMEK İÇİN PLAN MI YAPTI?

Yağmur Sarnıç'ın cezaevi firarisi Erdi Sungur ile boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık'ı öldürtmek için plan yaptığı iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programına katılan Sungur, "Yağmur, Emre'yi insanı kemikleriyle yiyen bir domuzla aynı depoya kapatıp öldürtecekti" demişti. Yağmur Sarnıç ise hakkındaki tüm iddiaları reddederek Sungur'un kendisine saplantılı şekilde aşık olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Aşık Magazin Haberler

500

Yorumlar (47)

Tt:

Bu kadin hasta

47
17
yanıtYanıtla
Dndr:

Allah kadinin şerrinden korusun...

48
8
yanıtYanıtla
ahmet:

olurmu hiç öyle şey, hani arkadaştınız ya. allah erkek ile kadını arkadaş olsunlar diye değil, eş olsunlar diye yaratmaştır. yaratılışa ters bir erkek arkadaş, yok kız arkadaş tutturmuşlar her türlü hayasızlığı yapıyorlar. o tecavüzü hak etmişsin. çünkü erkek ile kadın arkadaş olmaz. bu tür şerefsizlikler bize cumhuriyet değerleri diye yutturuldu. alın size cumhuriyet değerleriniz. birde utanmadan şikayet ediyorsunuz.

21
35
yanıtYanıtla
S. A.:

İyice saçmalamışsın. neyin kafasını yaşıyorsun. Ne demek hak etmek. Cumhuriyet değerleri ile bu olayın alakası ne?

yanıt25
yanıt3
Sizi saygıya davet ederim:

Bu ne cahil bir düşünce

yanıt0
yanıt0
Hoppaaa:

Emre sen ki zamanının en yakışıklı en gözde futbolcusuydun çok mu aradın böyle birini.Yazik.

38
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Kadılar melekdir canım evlenene kadar dışarıdan bakarsın melek sorarsın melek aynı çatı altına girdin mi olurlar azrail nerden bilecek adam azrail in arkadaşına sormuşlar nasıl biri dir diye o da demiş ki çok iyi biri hani insanın iki yüzü vardır ya dışarda melek şahit toplicak ya ev de azrail Soran olursa Bir melek denilsin bukadar kurnazlar işte anlayın

yanıt2
yanıt1
Yorumcu:

Yemin ediyorum adamın verilmis sadakası varmış

37
1
yanıtYanıtla
Tablet:

KARDESIM NEDEN ADAM GIBI AYRILIP YOLUNUZA BAKMIYORSUNUZ ? ISI IYICE KISISELLESTIRMISSINIZ AYRILIN VE BIRBIRINIZI UNUTUN ARTIK

35
2
yanıtYanıtla
ad:

emre 20 yas kucuk kızı alırsan alacagı bu

30
7
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title