Haberler

Sevgilisini herkesten gizleyen Ebru Polat, palalı saldırgan Sabri Çelebi ile mi birlikte?

Güncelleme:

Ailesi ve sevgilisiyle Dubai'de tatil yapan şarkıcı Ebru Polat, sır gibi sakladığı erkek arkadaşıyla Instagram hesabından ilk paylaşımını yaparak aşkını ilan etti. Polat'ın birlikte olduğu kişinin palalı saldırgan olarak tanınan Sabri Çelebi olduğu iddiası ise sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Dubai'ye giden ünlü şarkıcı Ebru Polat, günlerdir sır gibi sakladığı sevgilisinin yüzünü gösterdi. Günlerdir ailesi ve sevgilisiyle tatil yapan Polat'ın Sabri Çelebi isimli biriyle birlikte olduğu ortaya çıktı.

AŞKINI İLAN ETTİ

Dubai tatilinde çektirdiği cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Ebru Polat, dün akşam övgüler yağdırdığı ancak yüzü göstermediği sevgilisiyle ilk paylaşımını yaptı. Bu zamana kadar sevgilisinin sadece omzunu gösteren Ebru Polat, dün akşam gittikleri gece kulübünde dans ederken video paylaştı. Polat paylaştığı videoda sevgilisini öperek aşkını ilan etti.

Ebru Polat günlerdir yüzünü gizlediği sevgilisini ilk kez paylaştı

FİRARİ SABRİ İLE Mİ BİRLİKTE?

Birlikte aynı mekanda ve aynı araba ile poz veren çift hakkında gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. Polat'ın sevgilisinin Gezi Parkı olayları sırasında polisin gözaltı işlemine direnen ve Palalı Sabri adıyla tanınan firari saldırgan Sabri Çelebi olduğu iddia edildi. Çiftten konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Ebru Polat günlerdir yüzünü gizlediği sevgilisini ilk kez paylaştıPalalı Sabri Çelebi

YENİ SEVGİLİSİNE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Önceki akşam video paylaşarak açıklama yapan Ebru Polat, yeni ilişkisi hakkında "Burada görüştüğüm erkek arkadaşımda inanılmaz düzgün bir adam, çok iyi biri. Karakteri çok güzel bir adam. Bir erkekte en önem verdiği şey düzgün ve ahlaklı olmasıdır. Bak beni otelimden alıyor, otelime bırakıyor. Odamda yapayalnızım. Bir kere 'Yanına çıkabilir miyim?' demedi. Benim için adam olması budur. Başımın üzerinde yeri var" demişti.

Ebru Polat günlerdir yüzünü gizlediği sevgilisini ilk kez paylaştıEbru Polat'ın sevgilisi Sabri Çelebi

Ebru Polat günlerdir yüzünü gizlediği sevgilisini ilk kez paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabri Çelebi Ebru Polat Dubai Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

RACO:

hükümet işi gücü bıraktı öğretmen alımı yapıyo ekonomik iyileşme nedeniyle 20 bine 20 bin daha ek öğretmen alacaklarmış geçin dalganızı bakalım, millet sürünüyo vatandaşların ücretini artıracağınıza öğretmen haltı yiyip duruyorsunuz bu memlekette milyonlarca üniversite mezunu var onlardan niye 10 bin 20 bin almıyosunuz eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez tabi sizde haklısınız oy potansiyeli hepsi dimi??

6
7
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ööğğğ işte bu haber kusmamızda nirvanaya ulaşdırdı bizi

8
0
yanıtYanıtla
trüf mantarı:

bu memlekette öğretmenden başka işsiz yokmu be her sene öğretmen öğretmen öğretmen vardır bir çıkarınız öğretmenden başka bişey almadığınıza göre siz yaralı parmağa bile işemezsiniz çıkarınız olmazsa

4
4
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Önüne gelen öğretmen olursa öyle olur. Dünyanın en boş mesleği 8 ay tatil olunca herkes öğretmen olmak ister tabi

yanıt3
yanıt3
smz:

EBRUNUN AMACI SOSYAL MEDYADA KONUŞULSUN BEĞENİ ALSIN. HABERİ YAPILSIN. . . .

7
0
yanıtYanıtla
tkirdğ:

bir yerlerini açarak magazinde haberi yapılıyor.

5
0
yanıtYanıtla
mehmet ali:

kusma ihtiyacı olanlar bu haberi okusun keyifle kusabilirler

4
0
yanıtYanıtla
MURAT CAN:

SABRI DEDIGIN ADAM, BUGUN TAKSIMDE KADIN TICARETI YAPAN BIR. . . . . . . IKI GUN . . . DERLER. DEDIKLERI BUGUN ARKASINDAKI ARABAYA BAKINCA ANLAŞILIYOR. GEZI OLAYLARINDA PARASIZLIKTAN AGLAYAN ADAMA BAK.

3
0
yanıtYanıtla
taner tutturan:

Öğretmenlik layıkıyle yapılırsa kutsal bir meslektir, geçmişteki öğretmenlerimin ellerinden öperim

2
1
yanıtYanıtla
RACO:

geçmiştekilere kimse bişey diyemez zaten elinden öpülesi insanlar var tabi benim lafım şimdiki boş tenekelere

yanıt0
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title