Haberler

Diriliş Ertuğrul'da Sapıkça Ayin! 63.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul 63.bölümü yarın izleyicisi ile buluşuyor. Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm fragmanında yapılan sapıkça ayin dikkat çekiyor.

TRT'nin sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' ile, Türk kayı boylarının Osmanlı'nın temellerinin nasıl atıldığı geniş ölçekte yanıstılıyor. Ertuğrul Gazi, tapınak şovalyelerine karşı yurdunu korumak için amansız bir mücadele içinde. 63.bölüm fragmanında ise, haçlıların casusu Simon'un bir keçinin altına yarı çıplak halde yattığı ve kanlarının üstüne damlatıldığı görülüyor.

KURT KAFA DERİSİ YERE DÜŞÜYOR

Fragmanda keçi ayini görüntüsünden sonraki sahnede yere düşen kurt kafa derisi görünüyor. Hemen ardından kanlar içindeki bir bıçak ve yüzülen bir kafa derisi görüntüleri veriliyor.

'DÜŞMANLA KOYUN KOYUNAYIZ'

Ertuğrul Gazi'nin haçlılar ile ilgili detayları ve casusu keşfedeceği düşünülen bu bölümde, tapınak şovalyelerinin sapıkça görüntüleri dikkat çekiyor. Yayınlanan 2.fragmanda ise "Düşmanla koyun koyunayız." ifadesi belki de yaşanacaklar hakkında ufak bir ipucu veriyor.

Diriliş Ertuğrul, 2 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.45'te TRT1 ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi TV Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title