Haberler

Demet Akalın Duyurdu! Şükran Ovalı'nın Düşük Tehlikesi Var

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 3 aylık hamile Şükran Ovalı'nın geçen hafta geçirdiği trafik kazası sonrası çok üzüldüğünü belirterek "Düşük tehlikesi var" dedi.

Demet Akalın önceki akşam Vadistanbul'daki Jolly Joker'de konser verdi. Sahne öncesi soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı 3 aylık hamile Şükran Ovalı'nın düşük tehlikesi olduğunu açıkladı.

"DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR"

Ünlü popçu, sözlerine şöyle devam etti: "Şükran benim komşum. Geçen akşam aradı ve çok ağladı. Kaza sonrası yapılan haberlere inanılmaz üzüldü. Düşük tehlikesi var. Hamile bir insanı düşünmek lazım, deliriyorum böyle şeylere. Caner de çok üzgün."

CANER, TAKSİYE ÇARPIP KAÇMIŞTI

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile eşi Şükran Ovalı'nın geçen hafta arabalarıyla seyir halindeyken, bir taksiye çarpıp kaçtığı iddia edilmişti.

"BEBEĞİME BEDDUA ETTİLER"

Şükran Ovalı ise "Doğmamış bebeğime beddua ettiler" diyerek taksiciyi suçlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Şükran Ovalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500

Yorumlar (8)

nusaybinli mehmed:

NOLMUŞ YANİ. AMAN ÇOK MÜHİM HABER. BİZE NE ONLARDAN. HER GÜN BİNLERCE KİŞİ ÖLÜRKEN BİZE NE?

19
11
yanıtYanıtla
...:

şimdi düşük yapsa millet beddua etti onun yüzünden oldu derler . .

13
2
yanıtYanıtla
Fergal:

Bu Demet Akalın ünlülerin basın sözcüsü falan mı?

11
0
yanıtYanıtla
Ma:

Ne güzel ya normal insanlar olsun zarar görsün sizin bir çöpünüz kırılmasın herkesin çocuğu var

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlarda sıktı artık yeter haber yapmayın

5
0
yanıtYanıtla
şeyda:

seb garıban taksıcıye carp snra aman benı beddua ettıler de gerı zekalılarr o adamın coluk cocuhu yoktu dımı bı sızın gbı züppelerın var cocuhu bı onlar yasamalıı dimii

3
0
yanıtYanıtla
Hüsamettin fingo:

Hüsamettin fingo derki bu dünya yalandır geri kalan palandir nice şükran ovalilar geldi dünyaya bize kalan alandır

2
0
yanıtYanıtla
misafir:

allah korusunnnnnnnnn

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title