Haberler

Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nejat İşler ekranlara geri döndü

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un 82. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Behzat Ç.'nin Ercüment'i Nejat İşler'in de fragmanda yer alması, Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı yönündeki iddiaları doğruladı.

Efsane dizi Behzat Ç.'de psikopat bir iş adamı ve suç örgütü liderini canlandıran başarılı oyuncu Nejat İşler, reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan Çukur'da seyirci karşısına çıkacağı iddia ediliyordu.

Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nejat İşler ekranlara geri döndü

YAMAÇ'IN AZILI DÜŞMANI OLACAK

Çukur'da izleyicilerin karşısına yine "kötü adam" rolü ile çıkacak olan Nejat İşler'in dizideki ismi Çağatay olacağı öğrenildi. Yamaç'ın bugüne kadarki en zorlu düşmanı olacak Çağatay'ın nasıl bir karakter olacağı şimdiden büyük merak uyandırdı.

NEJAT İŞLER DİZİYE DAHİL OLUYOR

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un 82. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Nejat İşler'in de yer alması, Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı yönündeki iddiaları doğruladı.

Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nejat İşler ekranlara geri döndü

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur'un yeni bölüm fragmanında Mahsun, Yamaç'tan kendisini affetmesini istiyor. Yamaç'ın "Ne istiyorsun?" sorusuna Mahsun, "Beni affedebilecek misin? Yapabileceğin bir şey değil diye demiştim" diyerek cevap veriyor. Efsun ise, "Kimin altınını çaldığından haberin bile yok senin. Başına ne büyük bir bela açtığının farkında bile değilsin. Sadece kendini değil, beni de büyük bir tehlikeye atıyorsun" sözleriyle Yamaç'ı uyarır.

Fragmanın sonunda ise, Çukur dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddia edilen Nejat İşler görünüyor. Nejat İşler'in nasıl bir karakteri canlandıracağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nejat İşler Çukur Haberler

500

Yorumlar (13)

sen ben:

bu alkolik geldiyse artık bu dizi benim için bitmiştir

4
11
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

Alkolik malkolik ama güzel rol yapıyor.

8
3
yanıtYanıtla
!!!!!!!!:

yaa bayılıy0rum bu adama dönsün :)

8
2
yanıtYanıtla
AYILTAN ADAM:

O da sana bayılıyormuş )))anladın

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Ne kadar gereksiz bi dizi çocukları uzak tutalım aman ha !

2
5
yanıtYanıtla
TAKAROF:

Herkesin Elinde Silah, Kanun Yok Nizam Yok Sanki '' SULTAN PALAMUT '' Devri. .

5
2
yanıtYanıtla
john sıns:

sena daha ıyıdı

2
4
yanıtYanıtla
coni:

Dikkatli izlerseniz aslinda cok kolpa bir dizi oldugunu goreceksini karakterler hareketler hep arak klasik seyler , yazik bu cahillere cok yazik

2
2
yanıtYanıtla
Serkan ganriel:

Hayırdır oğlum hem izliyonuz hem kötü yorum yapıyonuz aptal aşk dizileri sizin beyninizin anlayabilceği ancak.10 yıl kurtlar vadisi gibi aptal bi diziyi izleyen millet oyunculuğun senaryonun ve türkiyenin bir çok (kadına şiddet istismar donör)sorununun farkındalığını sergiliyen çukuru beğenmiyo gidin zengn kız fakir oğlan yada tamtersini izleyin o dar beyninizdeki anlamsız düşüncelerinizi kendinize saklayın

2
1
yanıtYanıtla
İdris kocovalı:

sakin ol aslan parçası

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title