Haberler

Cemal Hünal'ın Yanağında Rol Arkadaşının Ruj İzi Kaldı

Güncelleme:

12 Eylül darbesini konu alan 'Kırmızı'nın galasında ünlü oyuncunun yanağında rol arkadaşı Leyla Göksun'un ruju kalınca imdadına oyuncu arkadaşları yetişti.

12 Eylül darbesi sonrasını konu alan 'Kırmızı' filminin galası önceki akşam bir alışveriş merkezinde yapılan galanın ardından görücüye çıktı. Yücel Müştekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmim başrollerinde Cemal Hünal, Selim Bayraktar ve Leyla Göksun yer alıyor.

DİĞER ARKADAŞLARI YETİŞİP SİLDİ

Galada toplu röportaj sırasında rol arkadaşı Leyla Göksun'un kırmızı ruju yanağında kalan Cemal Hünal'ın imdadına diğer oyuncular yetişti ve sildi. Lale Cangal'la evli olan ve Doğan Atilla isminde bir çocuğu olan Cemal Hünal, güzel bir film olduğunu söyleyerek, "Enteresan bir iş oldu, özgün bir hikaye... Hayatı baba olduktan sonra anladım. Bakıcımız yok ve bebeğimize biz bakıyoruz. Evdeki hayvanlarımız da duruyor. Gül gibi geçinip gidiyoruz" dedi.

"ÇOK KİŞİ ÖPÜYOR"

Filmin konusu 12 Eylül ihtilalini anlattığını söyleyen yönetmen Yücel Müştekin, Kenan Evren'in ölümünün ve vizyon tarihinin hemen arkasından olmasının da tamamen tesadüf olduğunu ifade etti. Galaya gelenler Soma faciasını ise siyah kurdeleler takarak andı.
Yanağındaki kırmızı ruj izini fark eden Cemal Hünal "Çok kişi öpüyor kimin izidir bilmiyorum" diyerek herkesi güldürdü. Bu arada rol arkadaşının kırmızı elbisesine basınca kısa süreli panik yaşayan oyuncu durumu toparlayıp poz verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selim Bayraktar Leyla Göksun Cemal Hünal Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

koyuna benzeyen köpek tori:

tipsiz adamları öpme konusunda bu kadınlara şapka çıkartıyorum. . ben o adamdan daha yakışıklıyım. . hanım abla gel beni öp. .

10
13
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Ne oluyor ya bunlara ulu orta opusmeler felan yeniden ahlak yorumu yapsak diyorum

5
1
yanıtYanıtla
YALO:

ÇAĞDAŞLIK MEDENİYET İLERİCİLİK

2
3
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

Aşk suçludur evet gerçekten suçludur, acımasızdır pişman olursun korkarsın aşk insana hata yaptırır bazen istersin bazen de keşke hiç olmasaydı dersin acaba neden olmuyo diye kendini suçlarsın önce unutursun ama heryerde karşına çıkınca olmaz unutamazsın meğer aşk insana suç işlettirirmiş günahkar yaparmış kara kadere boyun eğmekmiş

1
0
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

Aşk suçludur,evet gerçekten suçludur, acımasızdır pişman olursun korkarsın aşk insana hata yaptırır bazen istersin bazen de keşke hiç olmasaydı dersin acaba neden olmuyo diye kendini suçlarsın önce unutursun ama heryerde karşına çıkınca olmaz unutamazsın meğer aşk insana suç işlettirirmiş günahkar yaparmış kara kadere boyun eğmekmiş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title