Haberler

Cem Yılmaz'dan, Attila Özdemiroğlu'nun Cenazesindeki Eleştirilen Fotoğrafına Jet Yanıt

Güncelleme:

Ünlü komedyen, Attilla Özdemiroğlu'nun cenazesinde güldüğü eleştirilerine Twitter'dan "Anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz. İnsan insana gülümser." cevabını verdi.

Attila Özdemiroğlu'nun dün Levent Camisi'ndeki cenazesinde Cem Yılmaz'ın Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak gülmesi eleştirilmişti.

Usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun dün Levent Camisi'ndeki cenazesine Cem Yılmaz da katıldı. Ünlü komedyenin Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak gülmesi dikkat çekti.


Yılmaz'ın bu görüntüsü, sosyal medyada eleştirildi.

"ANLADIM Kİ İNSANLAR GERÇEKTEN KALPSİZ"

Ünlü komedyen bu eleştirilere Twitter hesabından, "Bi kare fotoğrafla "gülmek" ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz. İnsan insana gülümser. Dünya iyi insanların hürmetine dönüyor, boşver Cemcim diyor ve geçiyoruz" notuyla cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Attila Özdemiroğlu Zülfü Livaneli Cem Yılmaz Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (15)

rüzgar:

Olayın iç yüzünü bilmeden atılan iftiralara inanmak, Türk milletinin en tipik özelliklerinden oldu artık sanırım. Çok sanata sanatçıya cenazeye değer verir, saygı gösterirlermiş gibi, kendileri sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi çamur atıyorlar sürekli utanmadan. Cem Yılmazın binde biri kadar, bu ülkeye faydanız dokunuyor mu acaba.

3
64
yanıtYanıtla
antipkk:

Herkes tek Ayak üstünde duracak degil ya? Malesef Hayat devam ediyor ölenle ölünmüyor! Hayatin Gercegi bu!

12
21
yanıtYanıtla
İST/MALTEPE:

bu adam terbiyesizin önde gideni.

21
4
yanıtYanıtla
PARDON:

CENAZEYE GÜLMEZ. . . . . . . . SENİN BABANIN CENAZESİNDE SENİN GİBİ GÜLSELER NE DERSİN

24
1
yanıtYanıtla
Erkenden Gülmüş sadece:

Gülmeyenler HATİM mi deviriyor. Cem Yılmaz iyi yapmış. Olduğu gibi davranmış. Diğerleri ise cenaze gömüldükten hemen sonra gülecekler. Cem yılmaz başında dürüstçe gülmüş.

6
18
yanıtYanıtla
uleyyn:

Uleyynn dingil ünlüysen herhalde magazin sayfalarına haber olacaksın, o cenazeye katılan ama senin kadar ünlü olmayanlar neden haber olmamışlar magazin sayfalarına?

15
4
yanıtYanıtla
Musa dunya:

Gülünce ne olmuş diğeri ölü bu canlı canlı hayat devam ederken gülecekdir. önemli olan ölü canlı iken ne yapılmıştır ona yoksa herkes tadacak öldükten sonra gülsen ne olur ağlasan ne olur Cenazenin yası 3 gündür.

10
9
yanıtYanıtla
NASİP İŞİ:

ELİN CENAZESİ ELE DÜĞÜN BAYRAM. GÜN GELECEK BU DA AYNI DURUMA DÜŞECEK. HERKESE FATİHA OKUMAK, HERKESE DE FATİHA OKUNMAK NASİP OLMAZ. ÖMRÜNÜ ÇALGI ÇENGİ İLE GEÇİREN ADAMIN CENAZESİNE DE GÜLEN SIRITAN KİŞİLER GELİR.

10
2
yanıtYanıtla
Admn kaanMobil-IOS:

Cem sanada bigün gülerler merak etme

10
2
yanıtYanıtla
çeti kaya:

senin cenazende göbek atıcam haberin olsun

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title