Haberler

Çanakkale: Sinema Sanatçısı Levent Öçal, Diyalize Giren Annesini Ziyaret Eti

Sinema Sanatçısı ve Şovmen Levent Öçal, Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde Tedavi Gören Annesi Meliha Öcal'ı Ziyaret Eti.

Sinema sanatçısı ve şovmen Levent Öçal, Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde tedavi gören annesi Meliha Öcal'ı ziyaret eti.

Birçok film ve dizide rol alan sinema sanatçısı ve şovmen Levent Öçal, annesi Meliha Öcal'ın (80) Almanya'nın Münih Kenti'nde çalışan kızı Serpil Öçal Kasapoğlu'nun yanında yaşadığını belirterek, "Annem vatan hasretine dayanamayarak doğup büyüdüğü yer olan Çan İlçesi'ne gelmeyi çok istedi. Kendisi diyaliz hastası olduğu için mecburen makineye bağlanması gerekiyor. Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde diyalize giren annemi burada yalnız bırakmak istemedim. Yakın ilgilerinden dolayı Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi Sorumlu Hekimi Dr. Ramazan Doğru başta olmak üzere diğer çalışan sağlık personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title