Haberler

Burcu Kara ile Fırat Parlak Evlendi

Güncelleme:

Güzel oyuncu Burcu Kara, 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak'la en sevdiğim kent dediği Brüj'de dünyaevine girdi. Çift, haberi sosyal medyadan duyurdu.

Burcu Kara ile 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak evlendi.

Brüksel'deki nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra yakın dostları katıldı.

SOSYAL MEDYADAN MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

Nikahın ardından Fırat Parlak, Twitter sayfasına "Bir yıl önce bugün büyük bir aşkla bağlandığım Burcu Kara ile hayatlarımız birleşti. Mutluluğumuzu paylaşan herkes sağolsun..." notunu düştü.

NİKAH TÖRENİNİN OLDUĞU YERİ PAYLAŞTI

Oyuncu Burcu Kara ise instagram sayfasında törenin gerçekleştiği çiftlik evinin fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:

"Yıldönümümüz olan bugün,en sevdiğim kentlerden biri olan Brüj'de, bu şahane çiftlikte Fırat Parlak ile, beraber bir hayat temennisine imza attık. Mutluluğumuz için kalbinden iyi temenniler geçiren herkese binlerce teşekkürler..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kara Twitter Brüksel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

soyluMobil-ANDROID:

Oh işler yolunda. El alemin çoluk çocuğu şehid olsun sizler cilginliklariniza yenilerini ekleyin. Allah sorsun

9
0
yanıtYanıtla
why:

bu kadın günde kaç kere evleniyo yaw

5
1
yanıtYanıtla
...:

Gayet hoş bi bayan bence adam cirkin

3
3
yanıtYanıtla
hakkiMobil-ANDROID:

iste böyle insanlar için garnanin çocuğu sehit oluyor.yemisim öyle adaleti,vatan için öldü falan deyip garban insanlari sömürmek bu!

4
0
yanıtYanıtla
TEK YÜREKMobil-IOS:

Türkiye de düğün salonumu yok hepsi dışarda evleniyorlar

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title