Haberler

Burcu Esmersoy, Victoria Beckham'a Rakip Oldu

Güncelleme:

Set arkasında karate hareketi yaparken çekilen fotoğrafını paylaşan güzel sunucu Burcu Esmersoy, vücudunun esnekliğiyle Victoria Beckham'a rakip oldu.

Spice Girls grubunda şarkı söyleyerek yakaladığı ünü dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'la yaptığı evlilik sonrası farklı bir aşamaya taşıyan 41 yaşındaki Victoria Beckham, geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu. Tırnaklarını törpülerken çekilmiş bir kareyi hayranlarıyla paylaşan Victoria'nın bu pozunun böylesine ilgi görmesinin sebebi, bacağını bir hayli yukarı kaldırmış olmasıydı.

BALE DERSLERİNİN HAKKINI VERDİ

Aldığı bale derslerinin işe yaradığını bu paylaşımla gösteren Victoria'nın paylaşımına benzer bir paylaşım da Burcu Esmersoy'dan geldi. Sunuculuğunu yaptığı programın set arkasında çekilmiş bir kareyi paylaşan Esmersoy, karate hareketi yaparken çekilmiş bir kareyle, oturduğu yerde bacağını kaldıran Victoria Beckham'a rakip oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Victoria Beckham Burcu Esmersoy David Beckham Girls Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Mkmk:

Eline alsın Tırnak makasını 4 çocuk yapsın ol hareketi yapsın o zaman takdir ederim zaten yapamamış

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title