Haberler

Bu Yaz Sinemada Re-vizyon Zamanı

Sezonda seyirciyle buluşan yerli filmler yazın tekrar gösterime giriyor.

2011-2012 sinema sezonunda seyirciyle buluşan Türk filmleri, yaz aylarında yeniden vizyona girmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde tekrar gösterime giren 'Dedemin İnsanları' ve 'Bu Son Olsun' filmlerinin ardından; 'Berlin Kaplanı' ve 'Kurtuluş Son Durak' da önümüzdeki günlerde bir kez daha seyirciyle buluşacak.

2 MİLYONA YAKIN SEYİRCİ

Ata Demirer'in başrolde olduğu, 1 milyon 971 bin 24 kişinin seyrettiği 'Berlin Kaplanı', 6 Temmuz'da yeniden vizyonda olacak. Film, gurbetçi bir boksörün başına gelen komik olayları anlatıyor. Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak ve Nihal Yalçın'ın oynadığı 'Kurtuluş Son Durak' da 27 Temmuz'da ikinci kez gösterime girecek. Altı kadının öyküsünü anlatan filmi 580 bin 481 kişi izlemişti. Orçun Benli'nin filmi 'Bu Son Olsun' 97 kopya ile 29 sinema salonunda yeniden gösteriliyor. Tekrar vizyona giren ve şu anda gösterimde olan; Çağan Irmak'ın yönettiği, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Çetin Tekindor, Hümeyra ve Mert Fırat'ın oynadığı 'Dedemin İnsanları'nı da 1 milyon 176 bin kişi izlemişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title