Haberler

Bircan Bali'den ağızları açık bırakan Hadise yorumu: Muayyen gününde olmasaydı Eurovision'da 1. olurdu

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali, Hadise'nin 2009 yılında katıldığı Eurovision'da adet gününde olduğu için 4. olduğunu söyledi. Bali'nin söyledikleri sunucu arkadaşlarını bile şaşkına çevirdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının önceki gün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Hadise'nin 2009 yılında katıldığı Eurovision'da 4. olmasıyla ilgili konuşan Bircan Bali, söyledikleriyle ağızları açık bıraktı.

"HADİSE'NİN MUAYYEN GÜNÜYDÜ"

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın kulisindeki tuvaletini kirleten kişi hakkında konuşan Bircan Bali, bu sefer de Hadise hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 2009 yılında Eurovision'da 4. olan Hadise'nin yarışmanın olduğu günlerde özel döneminin olduğunu söyleyen Bali, "Hadise'nin muayyen günüydü. Yoksa birinci olurdu" ifadelerini kullandı.

Bircan Bali'den ağızları açık bırakan Hadise yorumu: Muayyen gününde olmasaydı Eurovision'da 1. olurdu

"KARŞINIZDA HAYDAR DÜMEN"

Bali'nin sözleri karşısında şaşkına dönen Arto ve Seren Serengil ne diyeceğini bilemedi. Dobralığıyla bilinen Arto "İşte karşınızda Haydar Dümen" diyerek kahkaha attı.

Bircan Bali'den ağızları açık bırakan Hadise yorumu: Muayyen gününde olmasaydı Eurovision'da 1. olurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bircan Bali Haberler

500

Yorumlar (54)

APTALLAR:

BU NASIL İĞRENCLİKTİR YA. BİRAZ EDEP BİRAZ SAYGI. SİZİN GİBİ PİSLİKLERİ COCUKLARDA İZLİYO. İNSAN OLMADIK YARATIKLAR. . .

54
7
yanıtYanıtla
SAĞLIK SORUNU BU...:

Bir sağlık sorunundan bahsetmiş, sağlık sorunlarının konsantrasyon düşüklüğüne nedne olabileceğini söylemek neden ayıp olsun? Siz Mars''ta mı yaşıyorsunuz. Sizin anneniz, bacınız, ablanız, eşiniz adet görmüyor mu? Sene olmuş 2021, benim kızım yapmaz dediğin kızının bile erkek arkadaşı vardır, sen farkında değilsindir. . . Kimin eli kimin cebinde belli değilken kendi çevrenin ne yaptığından haberdar olmamak, asıl aptallık bu olmasın?

yanıt5
yanıt16
mmk:

HAYASIZLIĞIN LÜZUMU YOK AZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYSUN.

47
8
yanıtYanıtla
karalı:

bu program insana ne gibi faydası var ne katıyor yani

50
5
yanıtYanıtla
NERDEN BİLİYON:

BEZİNİMİ DEĞİŞTİNİZ NERDEN BİLİYON?İĞRENÇ MAĞLUKATLAR

37
3
yanıtYanıtla
Uzman40:

Çok Cahil ce bir Konuşma..

33
6
yanıtYanıtla
rezillik:

sizin gibi reziller olduğu sürece bu ülke iflah olmaz başımıza taş yağmadığına şükredin

27
5
yanıtYanıtla
NORMAL:

Muayyen günler kadınların strese girdikleri ağrı çektikleri yaratılışın gereği olağan bir durum. Sporcuyu da etkilediği gibi Türkiye yi temsil eden sanatçımızı da etkilemiş. söylemesi gayet doğal. Bazı insanlar doktora gidip basur tedavisi bile olmuyor. Bırkalım bu tür tabuları.

14
15
yanıtYanıtla
tekcan:

bu kız kurusu iyice zıvanadan çıkmış. artık ağzıyla, diliyle gündem olmak istiyor.

21
7
yanıtYanıtla
zeynep dinçer:

ne kadar ayıp ya mahrem olan şeylerde böyle anlatılmaz yani bide sözde kültürlü insanlar

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title