Haberler

Bahadır Yenişehirlioğlu... TARİHİ DİZİLERİN VAZGEÇİLMEZ OYUNCUSU!

Güncelleme:

Payitaht Abdülhamid isimli dizide Tahsin Paşa karakteri ile 2017 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Bahadır Yenişehirlioğlu, bu projede 2021 yılına kadar bulundu.

TRT1 ekranlarında tarihi bir dizi projesi yayınlandığı zaman bir isim hep dikkat çekiyor. Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan bahsediyoruz.

1962 yılında dünyaya gelen usta oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Oyunculuğun yanı sıra avukatlık da yapmakta olan Bahadır Yenişehirlioğlu adeta TRT1'deki tarihi dizilerin kadrolu oyuncusu gibi bir noktaya geldi.

Usta oyuncu karakter yaratma ustası olmasının da verdiği fark ile, tarihi dizi projelerinde yan rollerde en çok gördüğümüz isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Payitaht Abdülhamid isimli dizide Tahsin Paşa karakteri ile 2017 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Bahadır Yenişehirlioğlu, bu projede 2021 yılına kadar bulundu.

Ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli 2021-2022 sezonunda yine TRT1'de yayınlanan tarihi dizi projesinde Derviş Yakup Ağa karakteri ile yine Bahadır Yenişehirlioğlu'nu izleme fırsatı elde ettik.

Yeni dönemde ise Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizi projesinde yine oyuncuyu izlemeye devam edeceğiz.

Yenilenen hikayesi ve oyuncu kadrosu ile Barbaroslar dizisinin devamı niteliğinde olan yeni dizide rolüne devam edecek olmak usta oyuncuyu bir hayli memnun etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yenişehirlioğlu, şöyle yazdı:

"Çok heyecanlıyız çok. #Derviş

Barbaros Hayreddin Bey, deryalarda hüküm sürmek için geliyor!

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yakında TRT 1'de!"

5 yıldır diziden diziye geçen, TRT1 ekranındaki tarihi dizilerin vazgeçilmezi olan ünlü bakın kim? 1

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Bahadır Yenişehirlioğlu Payitaht Abdülhamid Hukuk Fakültesi Tahsin Paşa Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title