Haberler

Avlu 41. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Zeynep Senden Nefret Ederdi!

Güncelleme:

Avlu 41. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin paylaştığı Avlu'da ortalık iyice kızışıyor. Avlu son bölümde Azra'yı oyuna getirip alevlerin içinde bırakan Zerrin'e karşı Deniz'in öfkesi daha artar. Ona camın arkasında söylediği sözler ise Zerrin'i öfkelendiriyor. İşte Avlu 41. bölüm fragmanı...

Avlu 41. yeni bölüm 2. fragmanı Star TV tarafından izleyicisi ile paylaşıldı. Son bölümde Azra ile Kudret'in oyuna getiren Zerrin, onları bir odaya kilitlemiş ve dışarıdan tutuşturduğu odada alevlerin içinde çırpınışlarını izlemişti. Avlu 41 bölüm fragmanında bu olaydan en çok etkilenen kişi olduğu görülüyor. Deniz'in öfkesi çığ gibi büyüyor. Zerrin'e "Zeynep yaşasaydı senden nefret ederdi. Hastasın sen" sözleri dikkat çekiyor. Avlu 41. yeni bölüm yayın günü hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı.

AVLU 40. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu son bölümde Murat'ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu Deniz'in tüm dikkatini Zerrin'e yöneltmesine sebep olur. Fakat Zerrin de karşıt hamlelerini hazırlamıştır. Oktay ve Murat'tan sonra tehlikeli oyunun sıradaki kurbanı ile Azra ve Kudret olur.

Avlu 40. bölümde Zerrin planın işlemeye başlar. Azra ve Kudret'i ayrı ayrı kandırır ve ikisini de birbirlerini öldürme imkanı vereceğini söyler. Sonrasında ise Özlem'i annesinin ölümü üzerine itirafı kaydını sileceğini söyleyerek kamera kayıtlarını 15 dakikalığına durdurmasını ister. Özlem başta kabul eder, kamera kayıtlarını durdurur fakat sonra merakına yenilerek açtığı görüntüler onu şok eder.

Azra ise Kudret'ten intikamını alacağı hırsıyla kurulan tuzağı hiç farketmez. Zerrin'in açarak ittiği odada yerdeki mazotun farkına varır ama artık çok geçtir. Kudret ile birlikte odadan çıkmak için uğraşırlar fakat alevlerin arasında ve odanın köşesinde kapana kısılmışlardır.

Avlu son bölümde sirenlerin çalması ile mahkumlar tedirgin olur. Yangının bodrum katında olduğunu duyan Deniz, Azra'nın oraya gideceğini bildiği için tuzak olduğunu anlar. Çırpınmaları, çabaları Azra'yı kurtarabilecek mi?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title