Haberler

Athena Gökhan ve Metin Uca'dan Tunceli Belediye Başkanı Seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu'na Tebrik!

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve ünlü sunucu Metin Uca, sosyal medya hesabından TKP'den seçime girerek, Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu'nu tebrik etti.

Metin Uca ve Athena Gökhan, geçtiğimiz dönem Ovacık Belediye Başkanı olan, bu seçimde de TKP'den seçime girerek, Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Maçoğlu'nu Twitter'dan tebrik etti.

"ÖRNEK OLMASI DİLEĞİYLE"

Uca, Maçoğlu ile ilgili, "İçtenlikle mutlulukla Fatih Mehmet Maçoğlu'nu kutluyorum. İlk kez bir komünist, Cumhuriyet tarihinde bilgisi, birkimi, deneyimi ve büyük halk desteği ile kent belediye başkanı olarak göreve başlıyor. Başarısının devamı ve örnek olması dileği ile." yazdı.

Athena Gökhan ve Metin Uca'dan Tunceli Belediye Başkanı Seçilen Fatih Maçoğlu'na Tebrik!

"ÇOK SAĞLAM BİR ÖRNEKSİNİZ"

Daha önce de Maçoğlu'na olan desteğini açıklayan Gökhan Özoğuz da, Maçoğlu'nun çok iyi bir örnek olduğuna değinerek, "Tebrikler Fatih Mehmet Maçoğlu. Belediyecilik yaklaşımınızla çok sağlam bir örneksiniz. Hizmetlerinizin çoğalarak devamını dileriz." ifadelerini kullandı.

Athena Gökhan ve Metin Uca'dan Tunceli Belediye Başkanı Seçilen Fatih Maçoğlu'na Tebrik!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Metin Uca Tunceli Athena Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

TR İSTANBUL:

önceki seçimlerde 2 saatte sandıkları bitiren aa, gece 11. 30dan bu yana istanbulda akpnin kaybettiğini bi türlü söyleyemiyo nereye kadar kaçacan oğlum tokatı yediniz işte millet size güzel bi ders verdi iyi hoplayız zıpladıydınız burnunuz havadaydı ulaşılmazdınız noldu şimdi

71
13
yanıtYanıtla
adsız:

kazandık diyorlar ama sevinemedikleri yüzlerinden belli. neden çünkü oyları çaldılar kılıfı ayarlıyorlar. . yoksa şimdiye kadar reisleri bağıra bağıra bir hoş olurdu. . . . adalet partisiyiz diyorlar ama hep adaletsizlik yapıyorlar. . . .

yanıt22
yanıt5
ZİRZOP:

şimdi sıra ankara ve istanbul için geçmiş 10 yılın ihaleleri ve hesaplarını ortaya çıkarmakta inşallah. . .

yanıt14
yanıt2
vatan:

Yer Tunceli. Normal. Müslümana verecek degillerya.

4
64
yanıtYanıtla
düşün:

gerzek insan

yanıt13
yanıt2
egge:

sende sadece ve sadece müslüman ailede doğduğun için müslümansın, araştırma yapmadığın içinde o kafayla gidersin

yanıt6
yanıt2
Gül:

Elhamdülillah Müslümanim! Elhamdülillah Müslümanim! Elhamdülillah Müslümanim!

yanıt2
yanıt8
KUL HAKKI:

MÜSLÜMAN OLUPDA GERİZEKALI OLMAK GÜNAH DEĞİLMİDİR PEKİ SORUYORUM SANA

yanıt6
yanıt1
Ad:

Bu Türkiye’yi şimdiye kadar pkka lılara yedirtmedik yedirtmiceğiz.

yanıt0
yanıt1
JÜL SEZAR:

adam hangı ılde yarısa gırerse gırsın bıyık farkıyla kazanır zaten.

39
8
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title