Haberler

Aslıhan Gürbüz, Kerem Kupacı ile evli olduğu yönündeki haberlere çok sert çıktı

Güncelleme:

Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olan Aslıhan Gürbüz'ün yıllar önce Kerem Kupacı ile evli olduğu iddiası yeniden gündem oldu. Konu hakkında açıklama yapan Gürbüz, "10 yıldır evlenmemiş kadına boşanmış muamelesi yapıyorsunuz" diyerek evlilik haberlerini yalanladı.

Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış gerçek öykülerden esinlenerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil oldu. Performansıyla kısa sürede gündem olan Gürbüz'ün yıllar önce yaşadığı aşklar da yeniden gün yüzüne çıktı.

EVLİLİK HABERLERİ ÇIKTI

Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün 2011-2014 yılları arasında 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Pikaçu Kerem' karakterini canlandırarak hafızalarda yer edinen Kerem Kupacı ile evli olduğu biliniyordu. Ancak olayın iç yüzü bambaşka çıktı.

Aslıhan Gürbüz, Kerem Kupacı ile evli olduğu yönündeki haberlere çok sert çıktı

"EVLENMEMİŞ BİRİNE BOŞANMIŞ MUAMELESİ YAPIYORSUNUZ"

Instagram'da hakkında yapılan evlilik haberlerinden birine cevap veren Aslıhan Gürbüz, rahatsızlık duyduğu konu hakkında "Gerçekten sıkmadı mı bu yalan haber? Bu konu ile ilgili resmi bir belge var mı mesela elinizde o dönemle ile ilgili? Yoksa 4 kişinin eğlendiği bir andan bir görüntü ile 10 senedir hiç evlenmemiş bir kadına boşanmış muamelesi mi çekiyorsunuz? Mahallede ki gıybetçi teyzelerin kulaktan kulağa, yalan yanlış yaydığı türden bir saçmalığı, her yeni işimde 'şok haber' başlığı ile vermek hoşunuza gidiyor ise bilemem. Ama ben sıkıldım ve sessiz kalamıyorum artık, ben de insanım be" dedi.

Aslıhan Gürbüz, Kerem Kupacı ile evli olduğu yönündeki haberlere çok sert çıktı

Aslıhan Gürbüz, Kerem Kupacı ile evli olduğu yönündeki haberlere çok sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Gürbüz Kerem Kupacı Haberler

500

Yorumlar (32)

Pikaçu:

Şu adam kaç yaşına geldi. Lakabı ve dizi yüzünden hala çocuk gibi geliyor.

15
6
yanıtYanıtla
Cehenem bekcisi:

Vay vay 10=senedir evlenmemisen o beyle demeki berber yasiyorsunuz bence ya simdi sizlerin evlenmis bosanmis bizler ilgilendirmez de senin buna bozulman neyin nesi hanim efendi

yanıt0
yanıt1
Murat:

Güzel kadın. Ben talibim

13
4
yanıtYanıtla
ceto:

kan davasi töre cinayetini anlatan LOKUM gibi dizi hic kacirmiyorum asagi yikari 45 bölümdür takipteyim . . . . suan londradan yazioyrum siz bilmezsiniz fransaya yakin bir sehir

3
14
yanıtYanıtla
sami:

Manş Denizi''ni yok sayarsak. .

yanıt2
yanıt4
mustafa:

Sen de her yorum LOKUM gibi diyon. Dünyanin her yerinden yaziyorsun.

yanıt0
yanıt0
Cehenem bekcisi:

Ceto senin londrodan yazman yukardaki yorumla ne alaka serediyin filmlerde basi basina alem iyi seyirler

yanıt0
yanıt0
yarcan:

daha adını kısaltmayla yazmışsın senden cacık olmaz çetinnnnn.

yanıt2
yanıt1
blue:

Ceto cahil insan akla ne gelirse soyler diline sende aklına ne geliyorsa yazıyorsun hemde herseferinde yalan yorumlar atarak bursadayım sakaryadayım ukraynadayım almanyadayım londradayım bu bölye devam ediyor dünya turunamı çıkıyorsun ne yapıyorsun. iq yada yaş kaç acaba kendi yalanına kendin inan biz inanmıyoruz dürüstlük pahalı mülktür ucuz insanlarda bulunmaz yorumum biraz sert oldu belki biliyorum haberilede ilgisi yok özürdilerim haydı günler.

yanıt0
yanıt1
CETO:

suan irandayim arkadaslar burda beni bilen bilir hali ticareti ile ugrasan LOKUM gibi halilari ithal eden hali tuccariyim ben suan iranin baskenti beyrut tan yaziyorum herkese selamlar hepinizi cok seviyorum . . . :) yok lan yalan yalan neden hepinizi seveyim :))

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title