Haberler

Ameliyat masasına yatan ünlü şarkıcı Lara, dudaklarını küçülttü

Güncelleme:

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Lara, bu sefer de büyük dudaklarını küçülttü. Büyük bir operasyon geçiren şarkıcının dudaklarına 30 dikiş atıldı.

Yıllar önce çıkardığı 'Katmer Katmer' ve 'Adam Gibi Adam' şarkılarıyla büyük bir üne kavuşan Lara, birçok ünlünün aksine dudaklarını büyütmek yerine küçültmeyi tercih etti.

TAM 30 DİKİŞ ATILDI

Büyük dudaklarından rahatsız olan Lara, bunun için ameliyat masasına yattı. İşlem sırasında ünlü şarkıcının dudağına tamı tamına 30 dikiş atıldı. Lara'nın operasyondan sonra arkadaşına gönderdiği fotoğraf da ortaya çıktı.

Ameliyat masasına yatan ünlü şarkıcı Lara, dudaklarını küçülttü

"SONUNDA DUDAKLARIM KÜÇÜLDÜ"

Geçirdiği operasyon sonra konuşmakta ve yemek yemekte güçlük çeken Lara, Instagram'dan "Sonunda dudaklarım küçüldü" diye paylaşım yaptıktan sonra sevenlerinden gelen geçmiş olsun mesajları için de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Ameliyat masasına yatan ünlü şarkıcı Lara, dudaklarını küçülttü

500 BİN TL'YE SAÇLARINI SİGORTALATIYOR

Şimdilerde çıkardığı yeni şarkının heyecanını yaşayan şarkıcı Lara, saçları için radikal bir karar aldı. Uzun ve tamamen doğal olduğunu söylediği saçlarını sigortalatmak için adım atan ünlü şarkıcı, bu işlem için şirkete tam 500 bin TL ödeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lara Haberler

500

Yorumlar (18)

Arif Teksin:

Ya bırak bu işleri adın sahte hayatın sahte pandemide kim para kaybetmiş sen buluyorsun da 500 bin TL veriyorsun hadi ordan yalancı

23
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Herkes büyütüyor, bu niye küçültmüş?

16
1
yanıtYanıtla
Hanım:

Sevgilisi öyle istemiş

yanıt1
yanıt0
Ukala:

Seninkiler nasıl?

yanıt2
yanıt1
sert can:

çok çalışmaktan. . . . .

11
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ÇOK DOĞRU EVLAT ÖPTUM

yanıt6
yanıt1
bu ne:

korktum resmen

8
2
yanıtYanıtla
123654:

bu kimdi

7
1
yanıtYanıtla
Yalnız Adam:

Lara katmer katmer yaz youtube a görürsün

yanıt3
yanıt1
qorjux:

Fatma Nur Ergüder

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title