Haberler

Acun Ilıcalı, gelecek sezon Survivor'a bir fenomeni çağıracağını duyurdu

Güncelleme:

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının sonlarına doğru yaklaşılırken, Acun Ilıcalı önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediği sosyal medya fenomenini söyledi.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni filmi vizyona giren sosyal medya fenomeni Enes Batur ile bir araya geldi. Batur ile video çeken Ilıcalı, severek izlenen Survivor hakkında bir sürprizinden bahsederek bir fenomeni yarışmaya dahil etmek istediğini söyledi.

SURVIVOR'DA FENOMEN SÜRPRİZİ

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'la birlikte 'Gerçek Kahraman' filmini değerlendiren Acun Ilıcalı, "Şu parkurda seni görmek istiyorum" diyerek Enes Batur'u önümüzdeki sezon yarışmada görmek istediğini şu sözlerle açıkladı; "Seni Survivor'a alsam var ya yıkarız YouTube'u biliyor musun? Bir şey söyleyeyim mi süper olur. YouTube'dan da yayın Ben gerçekten Enes kardeşimi yarışmada görmek istiyorum. Önümüzdeki sezon için vakit de var."

Acun Ilıcalı, gelecek sezon Survivor'a bir fenomeni çağıracağını duyurdu

"BİR DAHA Kİ SEZONA İNŞALLAH"

Acun Ilıcalı'nın övgüleri ve daveti üzerine konuşan Batur ise "Ben şimdi vücut yapıyorum bir daha ki sezona inşallah" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (32)

Zaza:

Nerde bi SOYTARI Varsa Topla, Adaya götür.Tabi bizim gibi Enayi izleyici daha bulamazsın.Yalaka ACUN.

49
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bi millet bu kadar sağılmaz

34
1
yanıtYanıtla
Kılçık:

Kaç paranı aldı. Kanal paralı şifreli değil. Kimse zorla seyretmiyor. Seyredilen programa reklam geliyor. Sen seyretme. Git Halk TV Fox TV seyret. Orada güzel hatunlu bol kavgalı yemek programları da var. sana yakışır.

yanıt5
yanıt31
vatandaş:

Lan sana kılçıkmı attıkta yoruma yorum yapıyorsun.Yazdığım yorumu beğenmiyorsan Türkiyeden defol git.Seni Türkiyede istemiyoruz.Derhal terket buraları.

yanıt17
yanıt2
Müfit:

Bıktık artık senin saçma sapan programlarından inşallah batarsın

31
3
yanıtYanıtla
serkan:

Belki de baktı survivora olan ilgi azaldı. Ondan enes baturu çağırıyor.

13
1
yanıtYanıtla
efe cenk güler:

enes batur reis

1
12
yanıtYanıtla
KIZGIN:

ADAM SÜREKLİ AYNI PROGRAMLA KANALI DÖNDÜRÜYOR OH NE GÜZEL .

10
2
yanıtYanıtla
bingül teyze:

aynen

yanıt2
yanıt1
daredevıl:

orda modemsiz yapamaz garibim :D

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title