Haberler

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

Güncelleme:

52 yaşındak iAvustralyalı ünlü aktris Nicole Kidman, bir dergiye verdiği cesur pozlarla şaşırttı. Kidman, fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, Vanity Fair dergisinin yeni sayısı için kamera karşısına geçti. Fotoğrafçı Collier Schorr'a poz veren 52 yaşındaki aktris, kısacık sarı saçları ve verdiği cesur pozlarla şaşırttı.

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTTI

Çekimlerde dünyaca ünlü markaların tasarımlarını giyen Nicole Kidman, fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

KURALLARI YIKTI

Son 13 yıldır eşi Keith Urban ile Nashville'de yaşayan Kidman'ın çekimlerde iki görüntüsü, alışılagelmiş Kidman'dan farklıydı. Kidman, kısa paça siyah deri pantolonu ve askeri ceketiyle adeta kurallarını yıktı. Pek fazla böyle cesur pozlarla görmediğimiz oyuncu, pixie kesim saçlarıyla da bambaşka bir imaja bürünmüş.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

İÇ ÇAMAŞIRIYLA POZ VERDİ

Bir diğer görüntü ise iç çamaşırıyla verdiği pozdu. İç çamaşırı giyen Kidman, file çoraplarla kombinlediği görünümüyle adeta 'Mihrap yerinde' dedirtti.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nicole Kidman Vanity Fair Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (17)

NİCOLLLLLLEEEE HASTAYIZ SANA:

SEN VAR YA SEN. . HER DAİM BİR İÇİM SU SUN. . SANA ALEM HASTA. SANIRIM SENİ BEĞENMEYEN YOK GİBİDİR YA. . FİLMLERİNİN DE ÇOĞU KALİTELİYDİ. . BİZ SENİNLE BÜYÜDÜK NİCOLE. . BİZDEKİ YERİN ÇOK AYRI. .

11
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Isim olmaz bunlarla abdest yok güsul bilmez istemem

7
2
yanıtYanıtla
ERKAN:

harikasın nicole maaşallah

7
0
yanıtYanıtla
X:

son çırpınışlar. . .

5
0
yanıtYanıtla
REVENGER:

Ekonomi bir harika olduğu için hakkımız olan VATANDAŞLIK MAAŞLARINI talep ediyoruz. Gelecek kaygısı bugün ne yiyeceğiz kaygısıyla köleleştirilmiş bir halk olmayı hak etmiyoruz. Çalışmadan da yaşama hakkımızın iadesini rica ediyoruz. Bunun mümkün olduğu Bankamatik Memurlarının varlığı ile Ayandır. Boş yapmayın hepimize geriye dönük olanları faizleriyle olmak üzere hakkımız olan maaşlarımızı enflasyon karşısında değer kaybetmeyecek şekilde ödeyin.

2
2
yanıtYanıtla
YANLIŞ GEZEGEN:

SEVGİLİ REVENGER, SATIRLARIMA BAŞLARKEN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM. . KARDEŞ BİZ DÜNYANIN TÜRKİYE ÜLKESİNDEYİZ. . Bİ YANLIŞLIK OLDU GALİBA. . :):)GERÇEKTEN BURASI TÜRKİYE. . SEN YANLIŞ GEMİDE OLABİLİR MİSİN? VEYA BİZ SENİ FAZLA RAHATSIZ ETMEYELİM. SELAMLAR. . :):)

yanıt4
yanıt0
Yaş 52 ama lafta:

22yi geçmemiş bir hafta

3
1
yanıtYanıtla
XXL YHMN:

KADINA BAK Bİ DE BİZİM TURŞU BİDONLARINA BAK

4
0
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

XXL Sende turşu bidon içinde ki hıyar gibisindir.

yanıt8
yanıt1
HALDEN ANLAYAN POMPACI:

Sankide 20 yaşında bakımlı bir genç kız gibi. Ayvalarda estetiksiz ve dimdik. Keşke bizim toplumun bayanları da böyle bakımlbakımlı, özenli olsalardı.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title