Haberler

Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı fragman izle! Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Güncelleme:

Yargı fragmanı yayında mı? Kanal D yeni dizisi Yargı bugün 7. bölümü ile ekranlara geliyor. Yargı izleyen dizi severler dizinin yeni fragmanı çıktı mı mı merak ediyor. Peki, Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar...

YARGI 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bugün yayınlanacak olan 7. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

YARGI 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

YARGI DİZİSİ KONUSU NE?

Yargı, Ay Yapım imzalı, çekimlerine Eylül ayında başlanan olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı dizi, Ali Bilgin tarafından yönetilecektir. Dizi, bir cinayetin cumhuriyet savcısı ve avukatın yollarını kesiştirmesiyle birlikte yaşanan olayları ele alır.

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncuları sete çıkmadan önce okuma provası için bir araya geldi. Son dönemde adlarından sıkça söz ettiren yetenekli oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yanı sıra "Yargı"nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı fragman izle! Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yargı 7. Bölüm Ön İzleme yayında! Ceylin, Ilgaz'la aldıkları ani evlilik kararını sorgulamaya başlıyor. Ilgaz ise ne olursa olsun bu kararından dönmeyeceğinin altını çiziyor. Peki ikiliyi bundan sonraki süreçte neler bekliyor?

Arkadaşının kardeşi İnci'nin katili olduğunu öğrenen Ceylin büyük bir sınav vermektedir. Ceylin, Engin'e bildiği gerçeği söyleyecek mi?

Yargı 7. Bölüm Fragmanı yayında! Zafer kızının intikamını almak için Çınar'ı vurmaya gidiyor!

Ilgaz ve Ceylin'in sürpriz evliliği herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştır. Özellikle Pars çılgına döner. Beklenmedik bu evlilik dengeleri şimdiden değiştirmiştir. Diğer taraftan Zafer kızının katili olduğunu düşündüğü Çınar'dan intikam almak için yemin etmiştir. Çınar'ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultur. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlar.

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00'da Kanal D'de!

YARGI OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz : Ceylin Erguvan

Kaan Urgancıoğlu : Ilgaz Kaya

Hüseyin Avni Danyal : Metin Kaya

Uğur Polat : Yekta Tilmen

Mehmet Yılmaz Ak : Pars

Zeyno Eracar : Gül Erguvan

Ali Seçkiner Alıcı : Zafer Erguvan

Başak Gümülcinelioğlu : Leyla

Uğur Aslan : Doğan

Pınar Çağla Gençtürk : Bahar

Onur Özaydın : Kemal

Ece Yüksel : İnci Erguvan

Özlem Çakar : Aylin

Arda Anarat : Çınar Kaya

Onur Durmaz : Engin Tilmen

Zeynep Atılgan : Filiz

Beren Nur Karadiş : Damla

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yargı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title