Haberler

Tek oturuşta 2,5 kilo et mi yiyor? Ünlü şef Özlem Mekik, Bülent Ersoy hakkında merak edilenleri anlattı

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan ünlü şef Özlem Mekik, Bülent Ersoy'un bir oturuşta 2,5 kilo et yediği yönündeki iddia için "Bülent Hanım'ın kilolarca et yediğini kabul etmiyorum. Tam tersi çevresindekilere yediriyor" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'ye konuk olan ünlü sunucu ve şef Özlem Mekik, Bülent Ersoy bir oturuşta kilolarca et yediği konusundaki iddia için samimi açıklamalar yaptı.

"BÜLENT ERSOY'UN KİLOLARCA ET YEDİĞİNİ KABUL ETMİYORUM"

Bülent Ersoy'u yemekleriyle kendine bağlayan ünlü şef, şarkıcının bir oturuşta kilolarca et yediği yönündeki haberler için "Öyle haberler görünce kızıyorum. Bülent hanım lezzeti çok iyi anlayan bir gurme. İnanılmaz bir damak tadı var. Taze fasulye yaparken onun verdiği tarifi deniyorum ve gerçekten çok lezzetli oluyor. Bülent Hanım'ın kilolarca et yediğini de kabul etmiyorum. Tam tersi Bülent Hanım çevresindeki herkese yedirmeye çalışıyor. Bülent Hanım güzel mantı, güzel çiğ börek sever. Ama bunun belirli kriterleri var. Mesela normal mantıda soğan rendelenir ama o dişe gelmesini ister. Nasıl yemek yenmesi gerektiğini çok iyi biliyor" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bülent Ersoy Haberler

500

Yorumlar (4)

Mehmet İsa Civan:

Bize ne

61
3
yanıtYanıtla
ertugrul Kala:

Karababa yesin

16
8
yanıtYanıtla
Canmen:

Yiyo yiyo...en son Calgi Ekibini yedi ya...!!!

9
6
yanıtYanıtla
Xeqani Nezerli:

Bir gunde kendı başın yıyecek

10
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title