Haberler

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia: Özcan Deniz eski eşinden tekme tokat dayak yedi

Güncelleme:

Şarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan hakkında magazin gündemini sallayan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Aktan, oğlunu görmeye giden Deniz'e tekme tokat saldırdı.

Özcan Deniz'in büyük bir aşkla evlendiği eski eşi Feyza Aktaş'la arasındaki gerginlik bir türlü bitmiyor. Ünlü şarkıcı hakkında ortaya atılan "Dayak" iddiası ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

OĞLUNU GÖRMEYE GİTTİ

İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi. Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun halen pijamalarla olduğunu gördü. İkili arasında tartışma yaşandı.

Magazin gündemini sallayan iddia: Özcan Deniz eski eşinden tekme tokat dayak yedi

KIYAFETLERİNİ PARÇALADI

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Özcan Deniz'in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz'in kıyafetlerini parçaladı.

ÇOCUKLARI KAFASINI ÇARPTI

Evden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yine iddiaya göre küçük çocuk kafasını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan'ın da kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın bu iddiaya ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Magazin gündemini sallayan iddia: Özcan Deniz eski eşinden tekme tokat dayak yedi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kuzey Deniz Feyza Aktan Özcan Deniz Haberler

500

Yorumlar (1)

bekir yapici:

BÜYÜL ASK HA BUNLARIN BÜYÜK ASK DEDIKLERI SEY ADETA SABAHA KADAR

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title