Haberler

Madrid: Calderon'dan Çarpıcı Açıklamalar

Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon, Eski Bir Real Madrid Oyuncusu Olan Eto'o'nun Barcelona'ya Gitmesine İzin Verilmesini Büyük Bir Hata Olarak Değerlendirdi.

Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon, eski bir Real Madrid oyuncusu olan Eto'o'nun Barcelona'ya gitmesine izin verilmesini büyük bir hata olarak değerlendirdi.

İspanya La Liga'da sıkıntılı günler yaşayan yıldızlar topluluğu Real Madrid'de kulüp başkanı Ramon Calderon ilginç bir itirafta bulundu. Bir basın toplantısında konuşan Calderon, Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun şu an dünyanın en iyi 4 forvet oyuncusundan biri olduğunu belirterek "Keşke hep Real Madrid'in oyuncusu olarak kalsaydı. Real Madrid'in böylesine büyük bir oyuncuyu kaybetmesi ve takımdan ayrılmasına göz yumulması gerçekten büyük bir hata. Bence dünyanın en iyi golcülerinden biri. Hatta Eto'o, en iyi dört golcüden biri" dedi.

Ligde şampiyonluk yarışına da değinen Calderon, La Liga'nın üst sıralarında her an her şeyin değişebileceğini de savundu. İyimser olmak gerektiğini ifade eden Real Madrid Başkanı Calderon, şöyle konuştu: "La Liga'da üst sıralarda her zaman büyük heyecan yaşanır. Sezon sonuna kadar hiçbir ekip şampiyonluğu ilan edemez. Bu yüzden üst sıralardaki her ekibin şampiyon olma ihtimali yüksektir"

Ara transfer dönemini oldukça verimli geçirdiklerini ve aylar öncesinden koydukları transfer hedeflerinin tamamında başarıya ulaştıklarını da anlatan Calderon, sözlerine şöyle devam etti: "Ara transfer dönemi için ön gördüğümüz tüm oyuncuları takıma kazandırdığımız için çok mutluyuz. Şimdi La Liga'da hedefimiz, önce lig liderliği sonrasında da şampiyonluk. Bunun için takım olarak büyük çaba sarf ediyoruz."

Öte yandan basında sürekli Real Madrid'den ayrılacağı konusunda haberleri çıkan David Beckham ile ilgili olarak da konuşan Calderon, sözlerini şöyle tamamladı: "Basın ve bir takım çevrelerde çıkan yalan haberlere karşın hem Real Madrid kulübü olarak biz hem de Beckham'ın kendisi bu konuda net ve kesin açıklamalarda bulundu. Kendisi Real Madrid'de kalıyor. Bunu hem biz istiyoruz hem de kendisi. Beckham'la yapmış olduğum birebir görüşmede de bunu bizzat bana teyit etti. İspanya'da mutlu olduğunu ve Real Madrid'den ayrılmak istemediğini söyledi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title