Haberler

Maçın Ardından

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan, TFF 1. Lig'in 20. haftasında 5-1 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Sezon başından beri oynadığımız maçlarda yapmadığımız kadar bireysel hatalar yaptık. Sonuçta bu skor doğdu.

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Tezcan, TFF 1. Lig'in 20. haftasında 5-1 yenildikleri Manisaspor maçına ilişkin, "Sezon başından beri oynadığımız maçlarda yapmadığımız kadar bireysel hatalar yaptık. Sonuçta bu skor doğdu. Çok üzgünüz, taraftarımızdan özür diliyoruz." dedi.

Tezcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 5-1'lik skor üzerine konuşmanın kolay olmadığını söyledi.

İlk devre daha iyi oynadıklarını belirten Tezcan, şunları kaydetti:

"Gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. İlk yarı rakip geldiği tek pozisyonda golü attı. İkinci devre ise forvet alarak oyuna başladık. Bugün takım olarak bireysel hatalar yaptık. Yediğimiz İkinci golden sonra risk alarak oynadık. Sezon başından beri oynadığımız maçlarda yapmadığımız kadar bireysel hatalar yaptık. Sonuçta bu skor doğdu. Çok üzgünüz, taraftarımızdan özür diliyoruz."

Tezcan, rakibin oynadığı futbolu gözardı etmediklerini dile getirerek, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda bunu telafi edip şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz. Aldığımız bu mağlubiyet Eskişehirspor camiasını yolundan çevirmez. Bunun böyle bilinmesi gerekiyor. Bugün bir kazaya uğradık ama biz şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, önemli bir deplasmanda farklı galip geldiklerini anlattı.

Düşme potasındaki bir takım için inanılmaz bir skor elde ettiklerini belirten Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Bu skor inanın tesadüf değil. Haftalardır biz kaybetmiyorduk. 11 haftalık süreçte 1 kez kaybettik. Takım kaybetmemeyi öğrendi. Yavaş yavaş kazanmayı da öğreniyor. Geçen hafta söylediğim gibi bizim artık alacağımız her 3 puan bizi yukarıya çıkaracaktır. Biz yine hafta hafta bakıp ligin sonuna kadar bu şekilde götürmeyi düşünüyoruz. Bugün çok iyi ve inanılmaz taraftarın önünde inanılmaz bir galibiyet aldık."

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Mehmet Tezcan Eskişehirspor Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title