Haberler

Londra'da etraftaki insanları umursamayan çift, parkta ilişkiye girdi!

Güncelleme:

İngiltere Londra'da bir çift, gündüz vakti parkta aile ve çocukların olmasına aldırış etmeden ilişkiye girdi. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından polis çifti yakalamak için harekete geçti.

İngiltere Londra'da bir çift, güpe dündüz Finsbury parkın ortasında parkta bulunan aile ve çocukları umursamadan ilişkiye girdi.

"YEMEĞİMİ BİLE YİYEMEDİM"

Olay Londra'da bir parkta gerçekleşti. Parka oturan çift önce birbirleri öpüp sarılmaya başladı. Daha sonra çift, parktaki insanlara umursamadan 10 dakika boyunca ilişkiye girdi. Olay sırasında parkta bulunan bir kişi "manzara karşısında şok geçirdiğini söyleyerek, "Öğle yemeğini yemek üzere parktaydım. Karşımda oturan çiftin ilişkiye girdiğini görünce ne yapacağımı bilemedim. Yemeğimi bile yiyemeden ortadan uzaklaştım." dedi. Görüntülerin sosyal medyada düşmesinin ardından Londra polisi, parkta ilişkiye girerek toplum ahlakına aykırı davranan çiftin yakalanması içinçalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Londra Cinsellik 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (89)

lider:

burda kotu bir olay yok tabi siz cahiller anlamazsiniz

26
177
yanıtYanıtla
Ankara:

Sen nasıl bir varlıksin senin ailenin yanında yapılınca miden alıyor ise senin domuzdan farkın yok

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Yok ya. Sence abartmamislarmi? Dunyanin hic biryerinde bukadar acik sacik milletin ortasinda yapilmiyor boyle seyler. Cahillikle ne alakasi var?

yanıt0
yanıt0
Zeynep:

Bi cahil varsa oda sizsiniz medeniyet demek uluorta herseyi yapmak demek degildir

yanıt0
yanıt0
Maho Dayı:

Ananda seni yol ortasında rastgele yaptığı için sana normal gelir.

yanıt0
yanıt1
diyar:

hasta

yanıt0
yanıt0
Gakko:

Neden kötülüyorsunuz siz değil misiniz batı medeniyetler ülkesi alın size batının gerçek yüzü

124
28
yanıtYanıtla
bruhhhhh:

Konyada da adam parkta türbanlı bacımızı şey ediyordu hatırlarsan. Ona ne diyeceksin. 1 hafta önce davulcuyu bıçakladılar arka sokakda. Yan sokak bar üst sokak fuhuş yuvası önce kendimize bakalımda.

yanıt94
yanıt37
Malkocoglu:

sizde iki gündür masetten indirmiyorsunuz. . . . ALLAH en basta bu toplumun ahlakini bozmak icin calisanlarin belasini versin!!!

112
9
yanıtYanıtla
CEREN YILMAZ:

ne var ki bunda .

13
55
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title