Haberler

    Lg V10'un Kameralarıyla Neler Yapabilirsiniz?

    Bir değil, iki değil, tam üç kameraya sahipsiniz.

    Mahmut Saral - -

    LG Türkiye, dün akşam İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinliğinde LG V10'u resmen tanıttı. 5.7 inç ana ekran + 2.1 inç 2. ekranıyla farklı bir kullanım deneyimi hedefleyen LG, aynı zamanda ön tarafta 2 kameraya yer veriyor ve arka tarafta da parmak izi okuyucu sensöre sahip.


    LG V10 hakkında teknik detaylar için buraya göz atabilirsiniz. 2699 TL fiyat etiketi bulunan ürün, şu an ülkemizde satışta bulunuyor. Aşağıdaki pencere aracılığıyla da, hazırladığımız ilk bakış videosuna göz atabilir, telefon hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



    Bu haberimizde ise, telefonun kameralarına ve bu kameraların neler yapabildiğine odaklanıyoruz...


    LG V10'un arka tarafında flash ışığıyla birlikte 16MP kamera yer alıyor. Optik görüntü sabitleme ve lazer otofokus özellikleri bulunan bu kamera, ilk denemelerimizde, düşük ışıklı ortamlarda da güzel bir performans sundu. Özellikle renkler konusunda zengin bir sunum söz konusu.


    Çekim seçeneklerine baktığımızda, 60FPS'de 1080p akıcı videolar çekebiliyor, çektiğiniz videolara birçok düzenleme yapabiliyorsunuz. Örneğin, çektiğiniz bir videoyu kesip biçebilir, bazı kısımlarını slow motion olarak ayarlayabilir, istediğiniz kısımlarını da daha hızlı oynatarak ortaya ilginç videolar çıkarabilirsiniz.


    Ön tarafa geldiğimizde ise, 5MP'lik 2 tane kameranın olduğunu görüyoruz. Bu kameralardan bir tanesi 80, diğeri de 120 derece açıya sahip. Amaç basit. 80 derecelik kamera ile tek başınıza ya da bir arkadaşınızla birlikte selfie - öz çekim yapabilir, arka plandaki gereksiz detayları kapatabilirsiniz. 120 derece açılı kamera ise, kalabalık ve geniş açılı selfie'ler için yardımınıza koşuyor.


    Ufak dokunuşlarla ön taraftaki kameralar arasında hızlıca geçişler yapabilir, isterseniz işin içine arka kamerayı da dahil edip aynı anda 3 kamerayla farklı fotoğraflar çekerek bunları kolaj yapabilirsiniz. Evet, aynı anda 3 kamera kullanımı belki de birçok kullanıcıyı etkileyecektir.


    Daha fazla detayı, yakın zamanda hazırlayacağımız inceleme yazısı ve videosunda bulabileceksiniz.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral İstanbul Türkiye Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title