Haberler

Kütahya Gözleri Görmeyen Yavru Köpek Ölmekten Kurtarıldı

Gözleri görmeyen yavru köpek ölmekten kurtarıldıKÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde gözleri görmeyen köpek açlıktan ölmek üzere iken duyarlı bir hayvansever tarafından kurtarıldı.

Gözleri görmeyen yavru köpek ölmekten kurtarıldı

KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde gözleri görmeyen köpek açlıktan ölmek üzere iken duyarlı bir hayvansever tarafından kurtarıldı.

Tavşanlı ilçesi Çardaklı Mahallesi kırsalında hayvansever Necdet Demirat tarafından bulunan yavru köpek su içirildikten sonra veterinere gösterilerek İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık yetkililerine teslim edildi. Necdet Demirat bulduğu yavru köpekle ilgili olarak, "sokak hayvanlarına yiyecek vermek için Çardaklı Mahallesi kırsalına gitmiştik. Burada bu yavru köpeği gözleri kapalı şekilde açlık ve susuzluk halinde ölmek üzere iken bulduk. Yaklaşık 3 kilometre yürüyerek çarşı içerisine getirdik. Yol güzergahında gelirken çeşmelerden su içirdim. Çünkü açlıktan ve susuzluktan halsiz haldeydi. İki gözü de görmüyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çardaklı Tavşanlı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title