Haberler

Kurumlar Arası Fulbol Turnuvasının Şampiyonu Arifiye Belediyesi Oldu

Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu Arifiye Belediyesi oldu.

Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu Arifiye Belediyesi oldu.

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen Kurumlar arası futbol turnuvasının final karşılaşması yapıldı. Arifiye Belediyesi ile Arifiye Anadolu Lisesinin karşılaştığı maç, finale yakışır büyük bir mücadeleye sahne oldu. Arifiye Belediyesinin ilk golü bulduğu karşılaşmanın normal süresi 2-2'lik skorla bitince, şampiyonu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında oldukça başarılı atışlar yapan her iki takım futbolcuları, eşitliği ancak 10'a 9'luk skorda bozabildi. Böylece 12-11'lik skorla, Arifiye Belediyesi takımı; 2015 yılı kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen kupa töreninde turnuvanın 3'ncüsü olan Mesleki Teknik Lisesi kupasını Aşağı Kirazca Mahalle Muhtarı Adem Hacı ve Arifiye Hanlı Mahalle Muhtarı Ahmet Kaymakçı'nın elinden aldı. Turnuva şampiyonluğunu penaltı atışlarında kaçıran Arifiye Anadolu Lisesi Takımı kupasını; Arifiye Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Safitürk, Mehmet Erhan Çetin, Nuri Yavaş ve Anadolu Lisesi Müdürü Niyazi Baliç'in elinden aldı. Turnuvanın şampiyonu olan Arifiye Belediyesi ise kupasını; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Veysel Ünlü ve Cebrail Cengiz'in elinden aldı.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "İlçemizde görev yapan kamu personelini tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla zaman zaman çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Şampiyonamızda bu aktivitelerden biri. Bu yıl da, şampiyonamızda 4 grupta toplam 20 takım centilmenlik kuralları çerçevesinde mücadele etti. Şimdi kazanan takımlarımıza kupaları veriyoruz ama, burada asıl amaç spor yapmak. Yoksa, turnuvaya katılan tüm takımlar bizim gönlümüzün şampiyonu. Katılan tüm arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum." dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title