Haberler

Sinemalarda Bu Hafta

Güncelleme:

Karaoğlan çizgi romanlarının yeniden uyarlanmış filmi Karaoğlan ile birlikte 5 yeni film bu hafta sinemalarda.

Sinemalarda bu hafta "Düşler Diyarı" "Kanunsuzlar" "Karaoğlan" "Efsane beşli" ve "Entrika" filmleri vizyona girecek.

DÜŞLER DİYARI

Altı yaşındaki Hushpuppy, Louisiana'daki bentlerin güneyinde dimdik ayaktadır. Onu kıyamet gününe hazırlayan babası Wink esrarengiz bir hastalığa yakalandığında, doğa çığırından çıkar. Hava ısınır, buzullar erir ve tarih öncesi yaratıklardan oluşan bir ordu donmuş mezarlarından kalkar.

Şimdi Hushpuppy'nin dünyanın bir ucuna gidip annesini bulması ve evreni tamir etmesi gerekmektedir. Benzersiz, unutulmaz, etkileyici bu kahramanlık öyküsü ve filmin inanılmaz küçük oyuncusu Quvenzhané Wallis Sundance ve Cannes'ın tartışmasız yıldızı oldu.

KANUNSUZLAR

Virginia eyaletinde yasak olan kaçakçılık Amerikan rüyası umutlarıyla sürdürülmektedir.Matt Bondurant'ın ailesinin hayatından etkilenmiş olan bu kahraman gangster öyküsünde, üç kardeşin birbirine olan sadakati, ünlü suç dalgasının içinde bir sınavdan geçiyor.

ENTRİKA

Büyük bir ticaret imparatorluğunu yöneten Robert Miller bir gece bir trafik kazası geçirir; kendisi sağ kurtulur fakat herkesten gizlediği yasak aşkı kazada can verir. Miller kaza sonrası gizli ilişkisinin ortaya çıkmasını göze alamaz ve riskli bir plan yapar. Tam şirkette her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü sırada olayı araştıran detektif Michael Bryer planlarını alt üst edecektir...

EFSANE BEŞLİ

Efsane Beşli, sıra dışı becerilere sahip bir grup kahramandan oluşuyor. 'Kara' olarak bilinen kötü ruh, inançlarımızı yok etmek için işe koyulduğunda Efsane Beşli umutlarımızı korumak için ilk defa kaba kuvvete başvurmak zorunda kalır. Kara, dünyayı kuşatmak için korku yayarken, Jack Frost'un onu yenmek için Efsane Beşli ekibine katılması gerekmektedir.

KARAOĞLAN

Moğollar, Anadolu kapılarına dayanmışlardır. Moğol istilâsından korunmanın tek yolu Türk devletleri arasında birlik oluşturmaktır. Bu birliği gerçekleştirmenin tek yolu, Çise Hatun'un Altın Orda'ya gelin gitmesidir. Ancak başlarında Camoka'nın olduğu Moğollar, bu birliği engellemek için Çise Hatun'u yok etmeye kararlıdırlar. Ancak karşılarında efsane kahraman Karaoğlan vardır.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Quvenzhane Wallis Kanunsuzlar Karaoğlan Miller Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title