Haberler

Forbes Dergisi Yılın En Çok Kazanan Ünlülerini Açıkladı

Forbes dergisi, son albümü "1989" ile 170 milyon dolar gelir sağlayan ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in yılın en çok kazanan ünlüsü olduğunu açıkladı.

Forbes dergisi, son albümü "1989" ile 170 milyon dolar gelir sağlayan ünlü şarkıcısı Taylor Swift'in yılın en çok kazanan ünlüsü olduğunu açıkladı.

"Yılın En Çok Kazanan Ünlüleri" listesini yayımlayan dergiye göre, 26 yaşındaki Swift'in geçen yıl çıktığı 1989 Dünya Turnesi ve albüm satışından yaklaşık 170 milyon dolar gelir elde ettiği sanılıyor.

Derginin ajanslar, menajerler ve yapımcılarla görüşerek hazırladığı listenin ikinci sırasında İngiliz müzik grubu One Direction geliyor. Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan oluşan grubun geliri 110 milyon dolar. Grubun geçen yıl çıkardığı "Made in the A.M." adlı albümü, dünya çapında 2,5 milyon satmıştı.

Gerilim romanları ile dünya çapında ün kazanan ve ABD'de bir günde satılan her 17 ciltli kitaptan birinin yazarı kabul edilen James Patterson ise 95 milyon dolarla üçüncü sırada yer aldı.

Forbes'un en çok kazanan 10 ünlü listesinde şovmen Dr. Phil McGraw, futbol oyuncuları Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, şarkıcı Adele, komedyen Kevin Hart ve radyo sunucusu Howard Stern bulunuyor.

Liste şöyle:

1- Taylor Swift - 170 milyon dolar

2- One Direction - 110 milyon dolar

3-. James Patterson - 95 milyon dolar

4- Dr. Phil McGraw ve Cristiano Ronaldo - 88 milyon dolar

6- Kevin Hart - 87,5 milyon dolar

7- Howard Stern - 85 milyon dolar

8- Lionel Messi - 81,5 milyon dolar

9- Adele - 80,5 milyon dolar

10- Rush Limbaugh - 79 milyon dolar

Kaynak: AA / Kültür Sanat

James Patterson One Direction Taylor Swift Forbes Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title