Haberler

Karikatür ve Animasyon Dünyasının Yetenekli ismi Varol Yaşaroğlu Öğrencilerle

Güncelleme:

Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı olarak yayınlanmaya başlayan "Kral Şakir"in ve 'Fırıldak Ailesinin' yaratıcılarından Varol Yaşaroğlu Plato Meslek Yüksekokulu'na konuk oldu.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi çatısı altında yer alan Plato Meslek Yüksekokulu, alanında tecrübeli, tanınmış, fikir önderi konumuna yerleşmiş isimleri ağırlamaya devam ediyor. Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı olarak yayınlanmaya başlayan "Kral Şakir"in ve 'Fırıldak Ailesi'nin yaratıcılarından Varol Yaşaroğlu Plato Meslek Yüksekokulu'na konuk oldu.

"Kendi Potansiyelinizi Gerçekleştirin"

Yaşaroğlu, televizyon ve animasyon dünyasında ilerlemek isteyen gençlere paylaştığı anıları ve komik videoların yer aldığı sunumuyla ile öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı. Son 15 yılda grafik ve dijital dünyadaki gelişmelerden de bahseden Varol Yaşaroğlu, bu alanda ilerlemek isteyen gençlere,'Vazgeçmeden, ideallerinin peşinden gittiklerinde, hayatın da kendilerine fırsatlar sunacağını söyleyerek; 'İster yetişkin, ister çocuk olun hayat oyun oynamaktır. Kendi potansiyelini keşfetmektir ve siz de potansiyelinizi gerçekleştirmekten mutlu olun' tavsiyesinde bulundu. '

BKM ile yola çıkarak hazırladıkları "Fırıldak Ailesi"nin sinema filminin de çok yakın zamanda vizyonda olacağını söyleyen Varol Yaşaroğlu'na, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri plaketleri ile teşekkür ettiler.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Varol Yaşaroğlu İstanbul Komik - İlginç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title