Haberler

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle, ABD'ye Giderek Bir Kuralı Daha Yıktı

Güncelleme:

İngiliz Kraliyeti'nin asi gelini Meghan Markle, gizlice ABD'ye giderek bir kraliyet kuralını daha yok saydı.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında hayatının aşkı Prens Harry ile dünyaevine giren Meghan Markle, kraliyet kurallarını hiçe sayıyor. Markle, bebeği için baby shower partisi yapmak üzere gizlice New York'a gitti.

PRENSES DİANA'NIN YAŞADIKLARINI YAŞIYOR

Prenses Diana'nın, Prens William'ı dünyaya getirdiği dönemde yaşadığı zor günlere benzeyen bir süreç geçirdiği iddia edilen Sussex Düşesi Meghan Markle bir kraliyet geleneğini daha yerle bir etti.

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle, ABD'ye Giderek Bir Kuralı Daha Yıktı

BABY SHOWER İÇİN NEW YORK'A GİTTİ

Düşes, Jessica Mulroney, Serena Williams gibi yakın arkadaşlarıyla bebeği için baby shower partisi yapmak üzere gizlice New York'a gitti.

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle, ABD'ye Giderek Bir Kuralı Daha Yıktı

KENDİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Kraliyette baby shower gibi partiler normalde yapılmıyor. Böylelikle Markle da ABD'deki bebek partisi ile bir kraliyet geleneğini daha yıkmış oldu. New York'a koruma ordusu ile giden Markle kendisini gizlemeye çalışsa da başarılı olamadı.

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle, ABD'ye Giderek Bir Kuralı Daha Yıktı

EVLENDİKTEN SONRA İLK KEZ ABD'YE GİTTİ

Markle'ın ABD ziyaretinin kendisi için özel bir anlamı daha var. Düşes, geçen günkü ziyaretiyle düğününden bu yana ilk kez ülkesi ABD'ye gitmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Meghan Markle New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Erol Mehmet Yıldız:

Hem modernlikten demokrasiden bahsederler hem de ülkelerini kraliyetle yönetirler.

6
3
yanıtYanıtla
dogru:

neden yapmasin cokta iyi yapiyor onda her kadin gibi arzu ediyor herseyi Kate kendini kralice zannetigi icin burnu kaf daginda ne kadar gülsede gülüsünün arkasinda sinsilik var Mehgan dogal onu seviyoruz.

5
2
yanıtYanıtla
MeçhuL:

Sen sevsen ne olur ki :D ingilterede mi yaşıyorsun sana ne faydası var ?

yanıt2
yanıt0
:

Günaydın Dürbünlü Dayı. Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun.

3
0
yanıtYanıtla
:

Günaydın Dürbünlü Dayı. Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun.

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dizilerde oynayan bir oyuncudur tüm Dünyayi seven ve deger veren biri olarak görüyorum insallah yüzü hep öyle güler.

1
1
yanıtYanıtla
Kadının hedefi büyük:

İng.yi Kate kapmış o da ame. piyasasında prenses olmak istiyor. Aykırı prenses o kültüre normal gelebilir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title