Haberler

Kösemusul Güven Tazeledi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu'na tek liste ile giren Mahmut Kösemusul, 85 meclis üyesinin 71'nin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu'na tek liste ile giren Mahmut Kösemusul, 85 meclis üyesinin 71'nin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

SATSO Meclis Salonu'nda yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu,

Disiplin Kurulu ve TOBB delege seçimi yapıldı. Sandıktan 13 boş, 1 geçersiz oy çıkarken, 85 üyenin 71'i Kösemusul ve ekibine oy verdi.

Seçimlerin ardından konuşan Başkan Kösemusul, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın komite ve meclis üyelikleri seçimleri son derece demokratik ve nezih bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, "4 yıl önceki seçimin ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda, gelinen noktayı sürdürmek ve hedeflerimizi tamamlamak için bu görevi bir dönem daha üstlenmek istedik. Seçim süreci sonunda üyelerimizin desteği ve güveniyle seçimleri kazandık. Bir dönem daha bize güvenerek oy veren tüm üyelerimize şahsım ve grubum adına teşekkür ediyorum" dedi.

"Önceki dönemlerde ve son Meclis ve Yönetim Kurulu'nda SATSO'ya hizmet eden üyelerimize

de teşekkürü bir borç biliyorum" diyen Kösemusul, sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü tüm hizmetler bir ekip çalışmasıdır ve o süreçte Meclis olsun yönetim kurulu üyesi olsun bütün yol arkadaşlarımızın katkısı vardır. Bugün ise yeni bir ekiple, yeni hedeflere doğru yola çıktık. Oda tarihimizin en genç meclisinin, Sakarya'nın tüm konularında lokomotif görevi göreceğine inancım tamdır. Bundan sonra zaman bizim için göreve devam zamanıdır. Bugünkü seçimle teveccühünüzle göreve gelen Yönetim Kurulumuz' a aidiyet duygusu ile bağlı olduğumuz şehrimizin vizyonuna katkı sağlamak adına, büyük sorumluluklar düşüyor. Seçim süreci bitmiş, görev süreci başlamıştır. Biz, Sakarya için her zaman diyaloğa açık olduk. Bundan sonra da açığız. Allah hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hayırlı hizmet etmek nasip etsin."

Mahmut Kösemusul'un başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Orhan Yılgenci, Günay Güneş, Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Murat Can, Burhan Akçam, Ömer Arslan, Yunus Tever, Ertuğrul Öztürk, Fatma Aygün Kahya. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Hamit Bayraktar, Cengiz Kaçar, Bünyamin Müftüoğlu, Onur Kansu, Şenol Çalışkan, Alican Yıldırım, Besim Kıratlı, Bayram Ali Çatalbaş, Yunus Zor. Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Yusuf Kenan Sakallıoğlu, Mürsel Albayrak, Tarık Pekerken, Melih Uyar, Kamil Tever, İsmet Çalışkan. Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Ömer Yazıcı, Nedim Peker, Süleyman Baş, Mehmet Keleş, Ömer Faruk Tezkorkut, Yusuf Kökümer. TOBB Asil Delegeleri: Ahmet Akgün Altuğ, Rahmi Sak, Rıfkı Bedir, Ahmet Cevherli, Fatih Can, Bünyamin Müftüoğlu, Ramazan Sezer, Murat Bayrak, Hamit Bayraktar, Vahap Gün Erhan Fidan, Behlül Bayrak, Necati Yaprak, Ali İhsan Bakım, Yüksel Avşar, Bülent Yazar, Onur Kansu, Oktay Topçu, TOBB Yedek Delegeleri: Bülent Esmer, Zekeriya Aksoy, Hüseyin Gürsoy, Ercan Başnuh, Semih Çokay, Seçkin Sandıkyapan, Ayhan Akdağcı, Zafer Yıldırım, Orhan Yılgenci, Günay Güneş, Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Murat Can, Burhan Akçam, Ömer Arslan, Yunus Tever, İsmail Eminler, Fatma Aygün Kahya." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kösemusul Ertuğrul Öztürk Murat Can Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title