Haberler

Koronayı yenen Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun tebriklerini ileten kişileri paylaştı! Listede bir tek Devlet Bahçeli yok

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs tedavisi sırasında kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten isimlerin yer aldığı bir teşekkür listesi yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdullah Gül'e kadar çok sayıda ismin yer aldığı listede MHP lideri Devlet Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti.

Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, taburcu oldu.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Karamollaoğlu, tedavisi sırasında kendisini arayarak geçmiş olsun diyen siyasi liderlere bir teşekkür mesajı yayınladı. Bu isimlerinden arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da olduğu siyasi parti liderleri, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve bazı bakanlar yer aldı.

Korona geçiren Karamollaoğlu, kendisine geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etti! Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti

SADECE BAHÇELİ YOK

Doktorlarına ve hastane personeline de teşekkürlerini ileten Saadet liderinin ilanında TBMM'de grubu bulunan 5 siyasi parti içerisinde sadece MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etmediği dikkat çekti. AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti liderlerine teşekkür edilen ilanda Bahçeli'nin yer almaması, MHP liderinin Karamollaoğlu'na geçmiş olsun telefonu açmadığı şeklinde değerlendirildi.

İşte o liste:

Korona geçiren Karamollaoğlu, kendisine geçmiş olsun diyenlere tek tek teşekkür etti! Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Temel Karamollaoğlu Devlet Bahçeli Haberler

500

Yorumlar (13)

Mashan Gunduz:

Bahçeli için herkes pkk herkes terörist ve herkesin topyekûn sürülmesi lazım.

114
77
yanıtYanıtla
Burak KARAÇAK:

Yarası olan gocunur. Sen teröriste laf söyleyince üstüne alınmışsan adam ne yapsın?

yanıt10
yanıt16
Haydar:

Demekki geçmiş olsun demek için izin alamamış.

74
68
yanıtYanıtla
öncevatan :

DEVLET BAHÇELİ ADAMDIR.

34
86
yanıtYanıtla
Onur Birgün:

Yüreğine sağlık

yanıt12
yanıt36
Fatih Uludağ:

ne gerek var şehir hastanelerine diyen şahıs bu değilmiydi :):) Allah büyüktür. büyük lokma ye büyük laf etme demiş atalarımız.

35
74
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Devlet Bahçelinin de çok umurundaydı. Keşke teşekkür etseymiş. Bahçeli şimdi yemeden içmeden kesilir, yas tutar, kendisini odasına kapatır kimselerle görüşmek istemez.

28
51
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yahu hemen olumsuz düsüncelere kapiliyorsunuz, Bahceli"ye de tesekkür etmis, görmüyor musunuz? Ne diyor tesekkür bildirisinin en sonunda? "....TÜM SAGLIK PERSONELLERiMiZE...." Eeee, pek sayin muhterem parti baskanimiz Bahceli de adamlarini muhaliflerin sagliklariyla yakindan ilgilenmeleri icin görevlendirmiyor mu? Demek ki neymis, ona da bu cümleyle tesekkür etmis oluyor...

19
40
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İzin alamamış o yüzden atmamış

33
24
yanıtYanıtla
Şaban Keskin:

kimden izin alacakdı

yanıt11
yanıt17
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title