Haberler

'Kocaman Alkış'ın Sırrı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesinden çok soyunma odasındaki fotoğraf konuşulmuştu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda 1-0'ın rövanşında Viktoria Plzen'le 1-1 berabere kalsa da adını çeyrek finale yazdırdı. Ancak 90 dakika sonrasında soyunma odası adeta cenaze yeri gibiydi. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın tüm futbolcuları alkışladığı fotoğraf maçın önüne geçti.

FUTBOLCULAR TARAFTARIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİ

Kocaman, odada oyuncularını alkışlayıp motive ediyordu. Bunun perde arkasıyla ilgili Hürriyet gazetesi bir iddiada bulundu. Futbolcular arasında hiç kimse, odadaki o ana kadar çeyrek finale yükseldiklerinin bilincinde değildi. Maçın taraftarsız oynanması, futbolcularda coşku eksikliğine yol açmıştı.

FUTBOLCULARINI ALNINDAN ÖPTÜ

Soyunma odasına herkesten sonra giren Aykut Kocaman ilk olarak tüm futbolcularını teker teker alınlarından öpüp, tebrik etti. Ardından da soyunma odasının ortasına geçip alkışlamaya başladı: "Hadi hadi hadi... Harika bir iş çıkardınız. Bravo çocuklar! Bravo! Hepiniz harikaydınız. Müthiş mücadele ettiniz! Çok daha güzel günler göreceğiz!" Kocaman'ın bu tepkisi üzerine o ana kadar bir köşeye çekilmiş olan futbolcular zaferi kutlamaya başladı. Soyunma odasında tüm oyuncuların katıldığı bir alkış tufanı koptu.

SALİH'E AĞABEYLERİNDEN TEBRİK HEMEN

Ardından Fenerbahçe tezahüratları yapılmaya başlandı. Geç de olsa herkes turu geçtiklerini fark etmiş ve adeta uyanmıştı. Ardından Emre Belözoğlu da geldi ve takım arkadaşlarına sarılıp hepsini kutladı. Sıra gecenin kahramanı Salih Uçan'a gelmişti. Tüm takım bu kez Salih'e yöneldi. Genç futbolcuyu tebrik eden takımdaki ağabeyleri, tezahüratlarına devam ediyordu. Çok değil, birkaç dakika önce herkesin maçın son anlarındaki stres nedeniyle sessiz sedasız oturduğu soyunma odası şenlik alanına döndü. Eğlenceye tüm futbolcular katıldı ve çeyrek final başarısının tadı çıkarıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title