Haberler

Kocaeli Polisi Tarafından Rüşvete Yönelik Başlatılan Operasyon Sürüyor

Kocaeli'nde Polis Tarafından Karayolunda Yük ve Nakliye Taşımacılığı Sektöründen Fazla Tonajla İlgili Rüşvet Alındığı İddiasıyla Başlatılan Operasyon Genişleyerek Sürüyor.

Kocaeli'nde polis tarafından karayolunda yük ve nakliye taşımacılığı sektöründen fazla tonajla ilgili rüşvet alındığı iddiasıyla başlatılan operasyon genişleyerek sürüyor.

Kocaeli'nde dün akşam saatlerinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, karayolunda yük ve nakliye taşımacılığı sektöründe fazla tonajla ilgili rüşvet aldıkları iddiasıyla aralarında 23 trafik polisi, 1 karayolları görevlisi ile 6 sivil vatandaşın bulunduğu toplam 30 kişinin gözaltına alındığı bir operasyon yapıldı. İzmit merkez, Hereke ve Körfez ilçelerinde eş zamanlı olarak başlatılan operasyon hızla devam ediyor. Operasyonla ilgili emniyet yetkilileri bir açıklama yapmazken, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Vali Sözer operasyonun genişleyerek devam ettiğini, rüşvet iddialarıyla ilgili her türlü belge ve bilgiye sahip olduklarını söyledi.

Vali Sözer, "Polis memurları ve vatandaşların da aralarında olduğu merkez, Körfez ve Hereke ilçelerinde polisimiz tarafından rüşvete yönelik bir operasyon başlatıldı. Rüşvet iddialarıyla ilgili elimizde her türlü bilgi ve belge mevcut olup operasyonu genişletiyoruz. Gözaltı sayılarında artma olabilir. Operasyon planlı olup birkaç aydır takip edilen bir çalışmadır. Şu an konu tahkikat aşamasında olup daha sonra isimleri ve ayrıntılarıyla ilgili bir açıklama yapılacaktır" dedi.

(RC-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title