Haberler

Kızını Türkiye'de Bırakıp Sevgilisinin Yanına Giden Şeyma Subaşı'dan İlginç Vicdan Rahatlatma Paylaşımı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan olan kızı Melisa'yı Türkiye'de bırakarak aşk yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia'nın yanına giden Şeyma Subaşı, kızıyla görüntülü olarak konuşarak vicdanını rahatlatmaya çalıştı.

Yapımcı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra adı DJ Guido Senia ile anılan Şeyma Subaşı'nın yurt dışı tatilleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak kızı Melisa'yı Türkiye'de bırakarak Phuket'e giden Subaşı, vicdanını rahatlatmak için kızıyla yaptığı görüntülü konuşmanın fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

TATİLLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde uzun süredir tatil yaptığı Meksika Tulum'dan İstanbul'a dönmüştü. Bebek'te bulunan mekanına uğrayan ve buradan paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, kısa süre İstanbul'da kaldıktan sonra yeniden yurt dışına çıktı.

Kızını Türkiye'de Bırakıp Sevgilisinin Yanına Giden Şeyma Subaşı'dan İlginç Vicdan Rahatlatma Paylaşımı

KIZINI ACUN'A BIRAKIP PHUKET'E GİTTİ

Yılın büyük bir kısmını yurt dışında tatilde geçiren Subaşı kızı Melisa'yı babasının yanına bırakarak geçtiğimiz gün Phuket'e uçtu. Burada adının anıldığı Fransız DJ Guido ile bir araya gelen ve samimi görüntüleri haberleştirilen Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızına duyduğu özlemi dile getirdi.

Kızını Türkiye'de Bırakıp Sevgilisinin Yanına Giden Şeyma Subaşı'dan İlginç Vicdan Rahatlatma Paylaşımı

"VİCDANINI RAHATLATMAYA ÇALIŞAN ANNE"

Kızıyla görüntülü arama yaptığı sırada çektiği ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaşan Subaşı bu görüntünün üzerine yazdığı; "Anneler babalar iş için tali için arada gider gelir öyle Melisa… Tatile gittiği için vicdanını rahatlatmaya çalışan anne." notuyla dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Türkiye Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

ANİME:

CİDDEN İGRENÇ!!!

78
2
yanıtYanıtla
Arif necdet:

Haziran ayında gece gökyüzündeki onbinlerce yıldızları seyretmeyi özledim...

76
0
yanıtYanıtla
DGRAYMAN:

durmadan bu kadını her yerde görmekten sıkıldım

69
2
yanıtYanıtla
Arif necdet:

Biz heybelide her gece mehtapa çıkardık.Gel hazirannn.

55
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Bu kadını ilgi odağı yapıp duruyorsunuz ahlaksız beş para etmez insan kılıklı

51
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Nili gören varmı

49
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Sen hangi gülsün

yanıt23
yanıt0
ASİLTÜRK__:

Dün gece arkadaşlarla konuşuyorduk, şeyima ne yapıyor şimdi acaba, düşünürken sabahı zor ettim, uyku tutmadı. Ne yer, nerelere takılır, kimlerle napar hep aklımda. ALLAH aşkına yeter artık, görgüsüz ve çocuğunu ihmal edip genç kız gibi tatillere akan biriyle ilgili haber görmek istemiyorum. Ülkenin tüm gündemi bu ve bunun gibiler. Sıla denen şahsiyet de biriyle takılıyormuş, arabada sızmış. Haberlere bak, insan utanır böyle karakterleri haber yapmaya, çocuklar için kötü örnek bu insanlar.

43
1
yanıtYanıtla
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

YETERRRRRRRRRRRR BEEEEEEE

40
2
yanıtYanıtla
nurcan:

üzülüyorum şeyma ya ve mutlu olmasını istiyorum. ama böyle fotoğraflardaki videolardaki gibi değil; içten bir mutluluk. bakmayın onun böyle gezip güldüğüne. çok üzgün olduğunu düşünüyorum

6
35
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title