Haberler

Kızına yaptığı mevlitle tepki çeken fenomen Büşra Nur Çalar ilk kez konuştu: Ben vergisini veriyorum

Güncelleme:

Yenidoğan bebeği için okuttuğu mevlit ile gündem olan sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar, sessizliğini bozarak "Benim sosyal medyadaki kazancım eşimin kazancından daha fazla ve ben bunun vergisini veriyorum" dedi.

Yıllar önce çektiği işaret dili videolarıyla tanınan ve sonrasında yaptığı çeşitli paylaşımlarla adından söz ettiren fenomen Büşra Nur Çalar, aylar önce yaptığı bebek mevlitiyle Twitter'da trendler listesine girdi. Gelen tepkilerin ardından konuşan Çalar, yaptığı paylaşımlar için vergi ödediğini söyledi.

"BEN BUNLARIN VERGİSİNİ ÖDÜYORUM"

YouTuber ve sosyal medya fenomeni Büşra Nur Çalar'ın ilk bebeği için okuttuğu mevlit sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Ülke TV'nin canlı yayınına bağlanarak konu hakkında konuşan Çalar şunları söyledi: "Bu kadar acımasızca linç edilmesi, günlerdir gündemde olması böyle bir mevlit videosunun ya da farklı şeyin kulaktan kulağa yayılması beni çok üzdü. Bırakın paylaşım yapmayı, çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almaya çalışıyorum. Bunun için bekliyorum. Bugün kontrolüm vardı, günlerdir suskunluğumun tek sebebi bu. Ben kendi kendimi psikolojik olarak 'Sakin ol Büşra, geçecek Büşra' diye toparlamaya çalışıyorum. Siz bana 'Devam edecek misiniz?' diye soru soruyorsunuz. Konu devam edip etmemek değil. Bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatmaya çalışıyorum.

Kızına yaptığı mevlidle tepki çeken fenomen Büşra Nur Çalar ilk kez konuştu: Ben vergisini veriyorum

"ŞATAFAT MEKANIN KENDİ KONSEPTİ"

En samimi şekilde kendimi ifade etmeye çalıştım. Mevlit videosunda görünen şatafat, mekanın kendi konsepti. Onun haricinde bahsedilen araba bizim arkadaşımıza ait bir araç. Araştırıldığında bize ait olmadığı ortaya çıkacak. Onun haricinde yüzük, manevi değeri olan, hediye edilen bir yüzük. Bunun da 1 yıl önceki paylaşım olması üzdü.

Kızına yaptığı mevlidle tepki çeken fenomen Büşra Nur Çalar ilk kez konuştu: Ben vergisini veriyorum

"BEN BUNLARIN VERGİSİNİ ÖDÜYORUM"

Doğru ya da yanlış yaptım diye kendimi anlatmak için ne halim var ne mecalim. İddialardan bir tanesi eşimin hatta benim de müşavir olduğuma dair iddialar var. Benim eşim kısa bir süre müşavirlik yaptı. Ben sosyal medyada bir kitleye sahibim. Bundan bir kazanç elde ediyorum. Benim kazancım eşimin kazancından daha fazla."

Kızına yaptığı mevlidle tepki çeken fenomen Büşra Nur Çalar ilk kez konuştu: Ben vergisini veriyorum

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (147)

mrtkrc:

teşhis belli, yüksek dozda rahat bir sosyo ekonomik yaşam ve buna bağlı olarak davranış bozukluğu, mental retardasyon,

202
3
yanıtYanıtla
şengül:

nokta atışı bi tespit

yanıt26
yanıt1
Meri:

Demet akalin geldi aklima, güzel tespit

yanıt2
yanıt0
eyvallah:

fevkaladenin fevki. sosyoloji tez konumu bulmuş oldum sayende teşekkürler kardeşim

yanıt4
yanıt0
nurhayat:

aynen tesbit süper benben ben ben kaygısı gösteriş ego tatmini ben de anneyim bizim imkanımız yok bunlara olmasında hayır yapmak daha güzel imkanı onlanlara

yanıt1
yanıt0
Yusra:

Kocan sana erkeklik yapıyormu ki. Sen böyle sonradan görme oldun. Tesettürlü yobaz.

101
93
yanıtYanıtla
DİLEK Neşeli:

Tesettürü karıştırmayalım lütfen

yanıt62
yanıt23
DİLEK Neşeli:

Tesettürü karıştırmayalım lütfen

yanıt93
yanıt30
Basselm:

Bizde başörtülüyüz ama böyle görgüsüzleri Kendilerini bilmezleri sizden fazla kınıyoruz.

yanıt55
yanıt1
Gurbetci:

Iktidar yanlisi oldugu icin sorun yok. Gerci caiz degil boyle israf ve abarti. Kimsede ugrunda degil. Sefasini suruyor iste.

43
7
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title