Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, mızıka performansıyla büyük beğeni topladı

Güncelleme:

Yeni projesinin çekimleri için Ege'de bulunan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, set arasında eline mızıkasını aldı. Enstrümanı çaldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıtuğ, performansıyla büyük beğeni topladı.

Yer aldığı dizi ve filmlerin dışında eşi Başak Dizer ile özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar Özge Özpirinçci ile başrollerini paylaşacağı "Bir Denizaltı Hikayesi" projesinin çekimleriyle meşgul.

UNUTULMAZ PARÇAYI ÇALDI

Ege'de çekimleri devam eden projesinde öğle yemeği için mola veren Kıvanç Tatlıtuğ, mızıka çaldığı anları sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. Farklı enstrümanlar çaldığı bilinen ve müziğe oldukça ilgili olan yakışıklı oyuncu, tüm zamanların en iyi filmlerinden Cesur Yürek'in unutulmaz müziğini çaldığı paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

EGE'DE 2 MİLYONLUK YATIRIM

Ege'ye olan aşkıyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün bölgeden yaptığı yeni yatırımıyla dikkat çekmişti. Daha önce Bodrum'dan iki villa alan Tatlıtuğ, İzmir Urla'dan 2 milyon TL'ye zeytincilik ve organik tarım yapacağı 4 dönümlük arazi satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, mızıka performansıyla büyük beğeni topladı

Kıvanç Tatlıtuğ, mızıka performansıyla büyük beğeni topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer Ege Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (6)

Eli:

Ne yeteneği ...tan teyare selam söyle o yare

1
5
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Oldum olası sarışın erkeleri çekici bulmam.

1
4
yanıtYanıtla
SAKARYALI HERİF:

HADİ be sende takoz beyinli hatun bey, , , bas git yersin şamarı ha

yanıt0
yanıt2
Arkadaşım hoşgeldin:

Sen nasılsın? Pamuk Prenses Kendini tarif edermisin biraz:)))

yanıt3
yanıt4
MEDYA UZMANI:

ÇOK ABARTIYORUZ BAZI TİPLERİ. İNAN KI FESAT DEĞİLİM

2
1
yanıtYanıtla
MIZIKA NE BE:

3 yaşında çocukta çalabiliyor abartmasak mı?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title