Haberler

Kiralık Aşk 61.Bölümü Yeni Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Kiralık Aşk 61.bölüm fragmanı yayınlandı. 61.bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Kiralık Aşk 60.bölümde ne oldu ve 61.bölümde neler yaşanacak. İşte tüm detaylar.

Yapımcılığını Ortaks Film'in üstlendiği, başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk 61.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Çiçeği burnunda Altın Kelebek En İyi Komedi Dizisi ödüllü Kiralık Aşk, bu hafta da iddialı geliyor.

KİRALIK AŞK 60.BÖLÜMDE NE OLDU?

Kiralık Aşk dizisi son bölümünde artık tüm kartlar açıldı. Ömer, Pamir'in Kiralık Aşk olduğunu öğrendikten sonra bunu Defne'ye söyleyecek mi merak konusu oldu. Pamir, Ömer'in Defne'ye gideceğinden emin ve o da kozlarını öne sürüyor.

Bir yanda Kiralık Aşk gerçeği yürekleri yakarken, diğer yanda Defne'nin başına gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getirdi. Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesti. Defne ve Ömer aşkı ise yine doludizgin. Aşk kaldığı yerden devam ediyor!

KİRALIK AŞK 61.BÖLÜMÜ CUMA GÜNÜ SAAT 20.00'DA STAR TV EKRANLARINDA OLACAK.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Barış Arduç Elçin Sangu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title