Haberler

Kim Kardashian: Arkadaşıma Cinsel Organımı Gösterdim

Güncelleme:

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Kim Kardashian, televizyon şovunun son yayınlanan bölümünde bir kadın arkadaşına cinsel organını gösterdiğini itiraf etti.

Kim Kardashian'ın son gündeme gelme çabası bu sefer magazin basınını dahi şoka uğrattı. Kendini beğenmişlikte sınırları zorlayan ünlü televizyon yıldızı Kardashian, arkadaşından övgüler alabilmek için cinsel organını gösterdi.

"ARKADAŞIMA GÖSTERDİM"

Keeping Up With The Kardashians adlı televizyon şovunun geçtiğimiz pazar günü yayınlanan bölümünde ünlü yıldızın, "Cinsel organımı arkadaşıma (Larsa Pippen) gösterdim. O da doğumdan sonra mükemmel göründüğünü söyledi" ifadeleri programa damga vurdu.


ÜZERİNDE SADECE DERİ CEKETLE POZ VERDİ

"Klozette oturuyordum sonra kendime dedim ki 'kalk ve aynaya bak'" sözlerini dile getiren ünlü yıldız, egosunun sınır tanımadığını milyonlarca kişiye göstermiş oldu. Programın çekimlerinden önce de makyaj sandalyesinde bir selfie paylaşan Kardashian, üstünde sadece bir deri ceket olduğu halde kendini fotoğraflamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

CESİ:

Sen iğrençsin, seni haber yapan senden daha iğrenç.

31
6
yanıtYanıtla
TALİPLİ:

Bize de bi gösteren olsa fikrimizi söylerdik

22
2
yanıtYanıtla
bence:

çok konuşmayın, bu habere zıplayan hepimiz sapığız zaten:)))))

20
2
yanıtYanıtla
Eda:

Ermeni ışte başka söze gerek varmı var KİM KAŞŞAR

13
6
yanıtYanıtla
DALKIRAN KEMAL:

görmeden yorum yapamam

17
1
yanıtYanıtla
bi halt olmaz burdan:

kadına laf atıyorsunuz fakat birde kendimize bakalım kocasını en yakın arkadaşlarıyla aldatanmı dersin izdivac programlarını acık geneleve cevirenmi dersin, namus bekçiliği yapmadan önce cuvaldızı bir kendinize batırınız lütfen

10
7
yanıtYanıtla
qwerty:

yarın çocukları annelerinden utanmayacak mı acaba?? kim bir hayat kadınının çocuğu olmak ister ki. . pörsüdüğün günler de yakındır:)

9
8
yanıtYanıtla
Karauzman:

zATEN HER ŞEYİN MEYDANDA

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENCE dÜNYANIN SONU GELMELİ UHUT KAVİMİN BAŞINA GELENLER İBARET ALMIYORMUSUNUZ

5
10
yanıtYanıtla
adımı yazmıyorum çünkü tırsıyorum hahaha:

lut kavmi ve ibret demek istedin galiba cahil

yanıt18
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title