Haberler

Kıbrıs Gazisi Dizi Setinde Hayatını Kaybetti

Kaçak Gelinler isimli dizinin ulaştırma biriminde çalışan Kıbrıs Gazisi Engin Küçüktopuz (61) çekimler esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Oyuncu sendikası yetkilileri, ağır çalışma şartlarının dizi setlerinde ölümlere neden olduğunu savundu.

Kaçak Gelinler isimli dizide ulaştırma görevlisi olarak çalışan 61 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Engin Küçüktopuz geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işleminin ardından ailesine teslim edilen Gazi Engin Küçüktopuz için Silivrikapı Hadim İbrahim Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Küçüktopuz'un çalışma arkadaşları ve sevenleri katılırken, dizinin oyuncularından kimsenin katılmaması dikkat çekti. Küçüktopuz'un kardeşi Reha Küçüktopuz ise abisinin bir rahatsızlığı olmadığını işteyken aracın lastiğini değiştirirken kalp krizi geçirdiğini belirtti.

Yaşanan ölümü olumsuz çalışma koşullarına bağlayan oyuncu sendikası ise duruma tepki gösterdi. Oyuncu Sendikası Genel Sekreteri Tilbe Saran, ağır çalışma koşullarının ortada olduğunu belirterek, "Çalışma koşullarının ne kadar ağır olduğu ortada bu konuda bütün yapım şirketlerinin yapımcıların çalışma bakanlığının uluslar arası koşularla imza atmış olduğumuz çalışma koşullarının uygulanmasını denetlemek bunu talep etmek ve bu koşullarını yerine getirmesini biran önce sağlamak bütün bu kurum ve kuruluşlara düşüyor. Yoksa gördüğünüz gibi dizilerde kamera önünde ve arkasında gayri insani koşularda çalışan bu sektörün işçileri böyle patır patır ölmeye devam edecek. Eğer bu koşullar bu şekilde devam ederse bu ölüm bir son olmayacak. Çalışma saatlerimiz ne yazık ki rakamsal olarak söylemek bile mümkün değil hem günden güne hem de setten sete değişen bir durum bu. Ama çoğu set on iki saatin üstünde çalışıyor. Bu durum haftalık yetişmesi gerek programlarda bazı zamanlarda neredeyse 24 saate yaklaşıyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaçak Gelinler Silivrikapı Kıbrıs Hadim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title