Haberler

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı

Güncelleme:

Yıldız oyuncu Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, üç buçuk yıllık ilişkilerini bitirdi.

Evlenecekleri beklenen ve magazin dünyasının en yakıştırılan çifti olarak gösterilen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'den üzücü haber geldi. 2015 yılından bu yana birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ayrılık kararı aldı.

AMERİKA DÖNÜŞÜ AYRILIK KARARI ALDILAR

Daha önce birçok kez ayrılık haberleriyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin bu kez iddiaları doğruladı. 2. Sayfa'nın haberine göre; çift Kerem Bürsin'in Amerika'dan dönmesinin ardından dün akşam ayrılık kararı aldı.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı

BİRLİKTE YAŞADIKLARI EVDEN TAŞINDI

Kerem Bürsin bu sabah itibarıyla birlikte yaşadıkları evden de taşındı.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı

"ŞU ANKİ RUH HALİM"

Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının lansmanında sakal bıraktığı görülen Bürsin, "Sakallar şu anki ruh halim. Sadece uzatmak istedim. Serenay (Sarıkaya) Amerika dönüşü ilk gördüğünde biraz şaşırdı ama sevdi" demişti.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı

UZUN SÜRELİ İLİŞKİNİN TEMELİNİ ANLATMIŞTI

Sarıkaya ise verdiği bir röportajda uzun süren ilişkilerinin temelinde anlayış, sevgi ve saygının yattığını söyleyerek, "Bence iyi bir ilişki birbirini idare etme sanatıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

berna:

3 yıl aynı evde yasayabiliyorlarsa evlenmeye ne gerek varki evliliğin ne gibi amacı olabilir

31
3
yanıtYanıtla
Maho:

Aynen bacım..

yanıt3
yanıt0
GERÇEK:

Sıkıntı yok dostum aynı evde kalıyorlarmış zaten yeteri kadar birlikte olmuş sıkılmıştır normal. Evlilik dışı ilişkilerin başarılı olma şansı her zaman düşüktür.

30
2
yanıtYanıtla
ERHAN:

Asıl evlilikler sıkıntılı , insan evlendi mi hemen eşine karşı gerçek yüzünü göstermeye başlıyor, araya ailelerin maddi manevi beklentileri giriyor, boşanamaz benden hemen nafaka tazminatı gömerim nasıl olsa deniyor

yanıt5
yanıt4
iğrenç:

Bu kızların anası babası yok mu?3 yıl aynı evde yaşamak nedir?

26
2
yanıtYanıtla
Maho:

Belliki analari babalari da ayni kafadan..icimizdeki avrupalilar...

yanıt4
yanıt1
BİR ANNE:

HEVESLERİNİ ALMIŞLARDIR BİRBİRLERİNDEN. SONRA EVLATLARIMIZ MALESEF BÖYLE HAYATLARI ÖZENİYOR. ALLAHIM SEN KORU EVLATLARIMIZI.

26
0
yanıtYanıtla
Dayiii:

Adam alacağın aldı tabi

25
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Kerem Serenaya üç beden küçük geliyordu zaten . Ona olgun güçlü ve yetebilecek adam lazım

10
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çok yakışıyordunuz

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title